Melyik a kedvenc American horror story évadotok?
Második , bár a fő negatív karakter (vérpofa) ötlete nem eredeti , ennek ellenére a cselekmény izgalmasra és nyomasztóra sikeredett.
Az első évad már túlzottan klisés , nekem nem tetszett annyira. Harmadik egyáltalán nem rossz , de valahogy befejezetlennek látom az egészet , sok mindent kihagytak belőle amiben az évad elején belekezdtek. A 4.-et nem néztem tovább az első rész után , az lett a leggyengébb szerintem mind közül.
Hát az Asylumot az nálam azért veri az összeset mert annyira realista volt, hogy teljesen bele tudtam magam élni.
Amúgy sorrendbe NÁLAM így vannak az évadok:
1. Asylum
2. Hotel (Valamiért mindenki össze-vissza szidja, de nekem nagyon tetszett az amit ebből a vámpíros témából hoztak ki)
3. Murder House (Ez az évad arra volt tökéletes, hogy megismerjük a szereplőket, bár az utolsó rész szerintem felesleges volt.)
4. Freak Show (Többet is ki lehetett hozni ebből a témából. Igazából amíg SPOILER meg nem halt Twisty ez is elég nyomasztó évad volt)
5. Coven (Ez nekem valamiért nem hozta a feelinget. Voltak benne érdekes dolgok például a boszorkány vadászok tetszettek. Vagy a Hóhér is szerintem ötletes volt, de ez a főtörténetszál, hogy kilegyen az új "Legfőbb" nagyon nem tudot lekötni.)
Ettől eltekintve mindegyik évad veri nálam a legtöbb mai sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!