Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy ha egyszer belekóstol a szexbe az ember, akkor kívánni fogja?
Csak, hogy világossá tegyem a kérdést: egyszer szexelek és utána kívánni fogom? (mivel már tudom, hogy milyen)
Ha így van, elég költséges lesz/lenne a szexualitás.
Ez egyáltalán nem így van.
Fikarcnyit sem kell "belekóstolnod" (bármit is jelentsen ez) a szexbe, hogy kívánd. Legföljebb ha belekóstoltál a JÓ szexbe, akkor még jobban fogod kívánni.
Ilyenek ezek a hormonok.
A belekóstolást úgy értettem, hogy először szexelek valakivel.
Jó tudni, hogy nem fogok rákapni. Durva lenne minden pénzemet örömlányokra költeni.
Milyen egyed vagy, hím vagy nőstény...?
Mint én az első rossz volt...mint férfi f..gom sincs milyen..először azt se értettem ebben mi a jó? Ezt élvezik...?
2 napig éreztem úgy mintha még mindíg bennem lenne...talán jó pár alkalom után kaptam rá őfelségére :D utána vele megint rossz volt, így váltottam. Igaz magamnak mindíg is rendszeresen csináltam, de amit az új párommal művelünk felnőtt filmbe való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!