Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg igaz, hogy ha egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy ha egyszer belekóstol a szexbe az ember, akkor kívánni fogja?

Figyelt kérdés

Csak, hogy világossá tegyem a kérdést: egyszer szexelek és utána kívánni fogom? (mivel már tudom, hogy milyen)

Ha így van, elég költséges lesz/lenne a szexualitás.

2017. szept. 28. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Ez egyáltalán nem így van.

Fikarcnyit sem kell "belekóstolnod" (bármit is jelentsen ez) a szexbe, hogy kívánd. Legföljebb ha belekóstoltál a JÓ szexbe, akkor még jobban fogod kívánni.

Ilyenek ezek a hormonok.

2017. szept. 28. 20:42
 2/8 A kérdező kommentje:

A belekóstolást úgy értettem, hogy először szexelek valakivel.

Jó tudni, hogy nem fogok rákapni. Durva lenne minden pénzemet örömlányokra költeni.

2017. szept. 28. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Milyen egyed vagy, hím vagy nőstény...?

Mint én az első rossz volt...mint férfi f..gom sincs milyen..először azt se értettem ebben mi a jó? Ezt élvezik...?

2 napig éreztem úgy mintha még mindíg bennem lenne...talán jó pár alkalom után kaptam rá őfelségére :D utána vele megint rossz volt, így váltottam. Igaz magamnak mindíg is rendszeresen csináltam, de amit az új párommal művelünk felnőtt filmbe való.

2017. szept. 28. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Az attól függ, milyen élmény lesz számodra. Ha prostihoz mégy és közben te lelkis ember vagy, bújást, szerelmet is igényelnél, akkor nem lesz jó. Ha csak testiség_ jó is lehet.
2017. szept. 29. 12:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Lelkis vagyok, legalábbis mindig úgy képzeltem el, hogy az együttlét végén öszzebújok a hölggyel.
2017. szept. 29. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Ferfiaknak mindig jó. Szerintem a lanyoknak mas ez. Ram pl ami a kerdesben szerepel, nem igaz.
2017. szept. 29. 13:05
 7/8 anonim ***** válasza:
ne, nem mindenkire igaz
2017. szept. 29. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nem mindenkire igaz, de rám tutira és nő vagyok.
2017. okt. 2. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!