Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakori maszturbáció okozhat merevedési zavart és szexuális kedvtelenséget?
Figyelt kérdés
Gyakori alatt értem a mindennapost,esetenként napi 2-3 masztit.Amikor ilyenkor szexre kerül a sor kedvtelen vagyok és van hogy lelohadok,ha nem masztizok 3-4 napig akkor meg ultra potens vagyok és akár 30-40 percig is bírom.Ilyen negatív hatással van az emberre a permanens recska?(komoly kapcsolatom nem volt csak egyéjszakásaim,és pár alkalmas szerető viszonyom)
20/F
2017. szept. 28. 19:17
1/4 anonim válasza:
Igen, mindkettőt. Pl. a dopamin szinted leesik orgazmus után valamivel, és nagyon nehezen jön vissza a normál szintre. Ha még többet önkielégítesz, az csak pillanatnyi örömszerzés, de összességében még rosszabb lesz tőle a helyzet. A dopamin hiánytól kedvetlen, motiválatlan, lehangolt leszel. Merevedési gondot azért okozhat, mert ha napi sokszor kielégíted magad, a tested már nem fog különösebben vágyni egy N+1 -edik kielégülésre, és lehet, hogy te is csak megszokásból vered a farkad ilyenkor már. Szerintem a minőség ebben is jobb a mennyiségnél.
2/4 anonim válasza:
Sajnos egyszer tapasztaltam hasonló problémát. Nagyon nagyon össze voltam törve ez miatt. Azóta egyáltalán nem elégítem ki saját magam. Nem ér annyit az egèsz.
3/4 anonim válasza:
Igen, mivel a kezedhez szoktál, mind ritmus, mind szorítás, szorosság, mind idő terén, és csak magadra kell figyelned. A társas szexnél meg figyelni kell(ene) a másikra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!