Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáció a párunk mellett?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a párommal 1 éve vagyok együtt. Nagyon jó a szex, és imádjuk egymást.
Viszont neki gyakrabban van olyan, hogy nincs hangulata... Így előfordul, hogy közvetlen mellette maszturbálok, mert én pedig nagyon kívánom... Viszont ez sem hozza olyankor lázba...
Más is szokott ilyet?
2017. máj. 12. 12:44
1/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2017. máj. 12. 12:45
2/6 anonim válasza:
Szerintem elég szánalmas kép, hogy a párod mellett masztizol és le sem ... , ha nő vagy, ha férfi.
3/6 anonim válasza:
hát nem tudom, én a férfi vagyok, de ha nagyon szükségem lenne rá, akkor sem csinálnám a párom mellett, de nálunk nincs ilyen gond, ha a páromnak szüksége van rá, akkor rászánom azt a 10 percet, és kinyalom, és akkor le van rendezve.
4/6 anonim válasza:
Alacson a libidóa. Ha az a kérdés, hogy normális e, hogy masztizol, a válasz igen.
Azonban, ha te nem tudsz így teljes életet élni mellette, akkor lehet nem vagytok jók együtt 100%-osan. Most még elviseled, de néhány év, és nem lesz elég.
5/6 anonim válasza:
Mondjuk ha én nem is kívánom, de ő igen akkor nem derogál kinyalni, kézzel segíteni, hogy ne magának kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!