Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti után a lányoknak is van mit takarítani?
Nem nagyon van mit törölgetni.
Benedvesedünk rendesen, de nem nagyon folyik ki semmi. Esetleg néhány csepp, ha sokáig csináljuk.
Látom itt mindenki magából indul ki?
Vannak olyan nők akiknek sok a nedvük, és vannak olyanok, akik mindent összespriccelnek. Nekik zuhanyozniuk kell utána, mert minden olyan lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=eDMuCoc_6PE
:D
Olvasgattam hogy van akinek a combján csordogál, és ha már ez meg van akkor az mind egy hogy törcsit tesz e maga alá, vagy leszopogatja az újjairól, vagy letörli egyre megy. Na, és nem squirtre gondoltam ha nem csak úgy általában mivel még nem volt dolgom ilyen nedves lánnyal, ergó egyrészt a fantáziám szüleménye, másrészről pedig az hogy ez mennyire lehet gyakori? Konkrétan pl, hogy az ágynemü megússza e szárazon?
Ha sokaig nincs szex, se maszti akkor elofordul hogy csopog vagy jobban nedvesedik a punci.
Egy turolkozpt szoktam magam ala tenni es akkor azzal torlom meg a puncim meg a combom
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!