Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok a pároddal csinálni közösülés után?
Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 23:27
11/22 anonim válasza:
Átöleljük egymást és úgy pihenünk.
12/22 anonim válasza:
Osszebujunk aztan letusolunk egyutt.
13/22 anonim válasza:
Eszünk, és megiszunk minden piát ami van a háznál. Igaz sosincs pia, mert sokat dugunk, és nem tud felhalmozódni...
14/22 anonim válasza:
Altalaban a kovetkezo menetet kezdjuk.
15/22 anonim válasza:
Rá szoktam feküdni a mellkasára, beszélgetünk, eszünk, vagy még simogatom a farkát.
23N
17/22 anonim válasza:
MEgkúrom aki még betéved a lakásba
18/22 anonim válasza:
Felöltözöm, és hazamegyek az asszonyhoz
19/22 anonim válasza:
Én rendszeresen megverem! Nem azért mert nem szeretem.. csak tudja hol a helye!
20/22 anonim válasza:
#16, #17, #18, #19-es válaszolók. elég erőltetettek lettek a roppant "vicces" válaszaitok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!