Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti beérnétek az orállal?
10:
De most ez EGYSZER TÖRTÉNIK MEG EGY-KÉT HÉTIG, vagy ahogy te írtad "olykor előfordul", ami azt sejteti hogy ez rendszeresen előfordulna? Mert nem mindegy. Egyszer kibírható, igen. De ha rendszeresen nincs szex egy-két hétig sok alkalommal, az gond.
oráltól nehezen megyek el, meg nekem fontos a kölcsönösség
nekem a szex nem arról szól, hogy elélvezzek és ennyi...
szeretem kiélvezni az érintést, a vágyat, a másikat és élvezetet nyújtani...
ez nekem igen NAGYON kevés lenne, egy idő után nagyon zavaró lenne, hogy a másik nem akar szexelni, alapból a hosszú menet híve vagyok és vágyom erre
24F
Nekem elég lenne. Sőt én értékelném, hogy minden nap kielégít a szájával annak ellenére hogy sok dolga van elfoglalt és stresszes is. Nagyon jól esne, hogy mindezek ellenére figyel rám és megadja ezt nekem.
A szakítás fel sem merülne!
Én értékelném, hogy annak ellenére, hogy fáradt vagy, így is naponta kielégíted. Ez pont a törődés, nem az elhanyagolás. Nálunk szülés után volt ugyanez, én elfogadtam én nagyon értékeltem. Orál is lehet érzéki.
Rendes lány vagy, örülhet neked a párod.
ÁLOMNŐ! :D
Én legalábbis beérném, még ha csak minden másnap is..
Érdekes, én ha fáradt vagyok, akkor az orált kerülöm inkább. A párom úgy sokkal később élvez el, szereti jobban elhúzni a dolgot. Egy jó szopás, számomra legalábbis, sokkal időigényesebb és keményebb meló, mint a szex. Imádom csinálni, de ha kimerült vagyok, akkor inkább a "sima" szexet preferálom.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!