Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg finoman hogy zavar a rúzs a száján?
Már 1 hónapja járunk, tetszik, jól csókol, komoly szex meg minden. De mindig ki van rúzsozva és nagyon zavar főleg csókolózás közben, hogy kenjük egymás száján azt a műanyagízű vackot.
Egyszer már kértem hogy törölje le, meg is tette.
De legközelebb megint rúzzsal a száján kezdte a szexet.
Szerintem rossz néven venné ha megint szólnék érte mert odavan a rúzsaiért, szereti ha ki van kenve, jobb nőnek érzi magát tőle (ezt mondja)
Használjon ADEN matt ajakrúzst azt az életbe nem szedi le
Max csak olaj bázisu lemosóval. És nen maszatól nincs íze.
#2 Ezt a két szót ("segg", "romantika") egy mondatban... :D
Kérdezőnek: Mond meg neki, hogy a rúzstól nem lesz jobb nő. SŐŐŐŐT.
én ezt egyszer mondtam csókolózás után egy lánynak, akkor ő beszólt, h "mi az nem jönnek be a nőies nők, talán b .zi vagy?"
akkor 16 voltam.
azóta eltelt pár év és rájöttem félig igaza volt. ugyan nem vagyok b .zi de rájöttem h csak a kisfiúknak nem jönnek be a nőies nők, és csak a kisfiúk nyavalyognak ilyesmi miatt (smink, műköröm stb) folyton. egy felnőtt férfit az ilyesmi kicsit sem érdekel, ha az összkép jó és a nőnek van stílusa, az a lényeg, ha ehhez vörös rúzs jár, akkor ezt el kell fogadni, sőt büszkének lenni h ilyen fullos a csajod kinézete, nem rinyálni, mint vmi kis p.cs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!