Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én nézem le azokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nézem le azokat a pasikat, akik nem bírnak szex nélkül meglenni?

Figyelt kérdés
Akik megakarnak halni, ha már egy éve nem jutottak puncihoz? Hát az ilyen kb ennyit is ér szerintem.. :))) L
2017. szept. 26. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Én se bírok szex nélkül meglenni. Nem lenne fair, ha elítélném őket ezért.
2017. szept. 26. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Ugyan! Ez olyan mintha azért néznéd le, mert mindennap eszik... A szex teljesen természetes igény, es szerintem káros, ha nincs.

N

2017. szept. 26. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
nekünk is vannak igényeink ugye és egy pasi is a falat kaparja egy idő után. Nem értem mi a gond ezzel....
2017. szept. 26. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem nézek le senkit azért, mert eltérőek a természetes igényei az enyémtől. Még az arrogáns lányokat sem. Őket inkább sajnálom, amiért nem adatott nekik elég ész ahhoz, hogy el tudják fogadni az eltérő igényeket vagy szokásokat. :))) N
2017. szept. 26. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos hogy vannak még hozzád hasonlóak, de tipikusan csajok inkább azokat a férfiakat/srácokat nézik le, akikről látszik, hogy nem nagyon tudnak becsajozni.
2017. szept. 26. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

nem értek egyet az egyik előttem szólóval, aki azt mondja, hogy a szexre annyira szükségünk van, mint az evésre, magyarul káros, ha nem dugunk...ez nem igaz, nem fogsz belehalni, ha nem szexelsz egy jó ideig, például az apácák szerinted meghalnak húsz évesen, mert nem jutnak farokhoz? na látod, hogy nem. egyébként nem nézek le azért senkit, mert nagyon vágyik a szexre, de amiatt már annál inkább rossz embernek tartom, ha annyira ki van éhezve, hogy áttapos másokon, meg kihasználja az embereket csak azért, hogy végre szexelhessen egyet. mert vannak ilyenek, akik tényleg úgy kezelik az egészet, mintha belehalnának a hiányába, ezért mindent megtesznek, hogy kielégítsék a vágyaikat...pedig a szex túl van értékelve, szükséglet, igen, de nem létszükséglet.

19/L

2017. szept. 26. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel különösebben, ha nem rinyálnak és vergődnek miatta látványosan.
2017. szept. 26. 17:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Te is kb annyit érsz...
2017. szept. 27. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!