Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt párok! Szerintetek a szex hiánya nem számít megcsalásnak? (részeltek lent)
Szerintem nem olyan.
Bár azért nem túl szép dolog tőle, hogy csak a saját kényelmét, boldogságát nézi és közben tesz a tiedre. (végül is ha így nézzük majdnem olyan)
De, igazad van, ez pont olyan.
A megcsalás is az, hogy szaarsz a másik fejére; meg ha nincs szex rendesen, az is ugyanaz.
Rohadtul nem. A megcsalás során bekerül a képbe egy harmadik személy is, aki olyan intim közelségbe kerül veled, amilyenbe csak a párodnak lenne szabad. Ez önmagában már megalázó és dühítő lehet, és ezt még ki lehet egészíteni az ezzel járó hazugsággal és hasonló finomságokkal. Ez egy iszonyatos lelki teher a másik félnek.
Az, hogy nem fekszik le veled a párod 2 dolgot okoz:
1. kanos és kielégületlen vagy
2. esetleg fájdalmat okoz, mert nem érzed magad kívánatosnak, ami elég rossz hatással van az önbizalomra.
Egyik eset se jó, de azért egy lapon említeni a kettőt szerintem nem lehet.
Ha a párom megcsalna, teljesen elveszne a bizalom iránta, és az a kapcsolat végét jelentené.
A szex hiánya egy probléma, amin lehet dolgozni, és csak akkor szakítóok, ha tényleg nem lehet megoldani.
Mikor a kérdést feltettem, nem is mertem ilyen elgondolkodtató válaszokra számítani. Köszönöm mindenkinek! Annyi bizonyosan kiderült, hogy a problémám nem egyedi.
A legutóbbi hozzászóló részletes válaszát, amiben rávilágít a kérdés lényegére, azaz a szex hiánya és a megcsalás közötti különbségre, nagyon nagyra értékelem és telitalálat. Így tényleg nem érzem olyan tehernek, és valóban inkább egy probléma, amit meg lehet oldani. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!