Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexualitással kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexualitással kapcsolatban a kamionosok miért nem képesek hűek maradni a feleségükhöz?

Figyelt kérdés
Egyesek pofátlanul semmibe veszik a házassági fogadalmukat sajnos.
2017. szept. 25. 12:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

9:

Mert minél többet vagy távol a párodtól, annál nagyobb eséllyel csalod meg. A kamionos munka, meg egy olyan hogy ott rengeteget vagytok távol egymástól.

És teljesen jogosan (és a valósághoz hűen) az él az emberek felében, hogy emiatt az állandó távolság miatt a kamionosok (és az ő párjaik) megcsalósabbak. És ez nem attól van, hogy egyik vagy másik rossz ember lenne, hanem mert sok időt töltenek távol egymástól.

Ha együtt laktok és minden nap együtt alszotok, nem azért nem csaljátok meg egymást, mert jobb emberek vagytok mint egy kamionos és a párja, hanem mert folyamatosan van lehetőségetek szexre és egyéb intimitásra egymással.

2017. szept. 25. 13:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Azért mert most éppen ők jutottak az eszembe. Semmi különösebb oka nincs.
2017. szept. 25. 13:38
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
9-es vagyok...A statisztika a kapcsolatban ėlõ párokra vonatkozik,ės ez a szám a megcsalások százalėkának arányát mutatja...Arra nem tėr ki az adat,hogy egy pasi vagy nõ,hány partnerrel lėp fėlre.
2017. szept. 25. 13:41
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudjatok, de röhögnöm kell rajtatok. 2 hónap, aztán más vakarássza az asszony nuniját, más rakja magába a oasi dokgát. Emberek, hallottatok ti arról, hogy szeretet? Ó. De ósdi cucc.
2017. szept. 25. 13:46
 15/23 A kérdező kommentje:

Nem minden kamionosra vonatkozott a kérdésem mert van egy fél testvérem kamion sofőr már nagyon régóta 40 év körüli család apa és nagyon jóban vagyunk egymással és a gyermekeivel is. Hála Istennek!

A kérdésemben fentebb említettem már hogy csak egyesekre gondoltam komolyan tisztelet a kivételnek!

2017. szept. 25. 14:11
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Kėrdezô...nemis gondolta senki szerintem hogy általánosítottál volna,mert nemis lehet...pláne meg nem egy adott szakmán belül lehet azt feltėtelezni,hogy annak az adott szakmának a mûvelõi gyakrabban vėgzik ezt a fajta tevėkenysėget,mint bárki más az ėlet egyėbb területėn.
2017. szept. 25. 14:17
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen pároknál teljesen más az értékrend.

Nyilván, aki ezt vállalja tudja és persze oda-vissza játszik.

Sose értettem hogy miért mindig a kamionosokat fikázzák, mikor a kamionos feleségek szállal nem különbek.

2017. szept. 25. 14:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartam elszúrni az ellenvéleményemmel a topikod. Ne haragudj rám, kérlek. Szerintem szeret a párom, én is szeretem. Nem tudod, mennyire.
2017. szept. 25. 14:22
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
17-es ez csak egy rossz sztereotípia,aminek persze nincs valóság alapja,csak azon a feltėtelezėsen alapszik,hogy a kamipnosok sok helyen megfordulnak ės akkor nyílván sokat is szexelnek.
2017. szept. 25. 14:27
 20/23 anonim ***** válasza:
Mertvminden fekete, meg fehér
2017. szept. 25. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!