Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Iszonyúan izgat a tanárnő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyúan izgat a tanárnő, veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Az egyik tanárom 34 éves nő, és hihetetlenül dögös. Sosem tudok odafigyelni órán, ha kérdez valamit, zavarba jövök. Nektek is volt már hasonló élményetek?
2017. szept. 25. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Hormonok.

Nyugi majd csillapodsz . Egy tanár nen fogja kockáztattni az állását egy taknyos miatt még akkor se ha nem lenne ellenére a zsenge hús.

2017. szept. 25. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Persze, ez normális

13 évesen általánosban a matektanárra, szakközépben meg német tanárnéninre vertem otthon :)

2017. szept. 25. 11:35
 3/9 anonim ***** válasza:
hány eves vagy ,?
2017. szept. 25. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:

16 évesen a némettanárnőt dugtam volna szanaszét a tanári asztalon. És az a helyzet, hogy ezt ő is érezte, és még tetszett is neki... Mindig elpirult, amikor beszéltünk, nagyon aranyos volt. Kár, hogy nem döntöttem meg, de akkor még nem volt hozzá bátorságom. Pár év múlva megöregedett, megráncosodott, és ami a legrosszabb, rövid Pistike-frizurát vágatott magának, úgyhogy végleg kiábrándultam belőle.

Szóval van ilyen.

2017. szept. 25. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a tanár nő szerepbe voltam középsuliban, pályakezdőként. Egy diákommal volt köztünk vmi vonzalom, feszültség, de érthető okokból soha nem realizálódott.
2017. szept. 25. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Szintén 30-os! Szép arc, és óriási gömbölyű popsi. Senki nem bírt figyelni az órán. Egyszer rászólt osztálytársamra, hogy a táblát nézze, ne a nagy seg.gét! :D
2017. szept. 25. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:
#5-ös, akkor lehet, hogy te voltál az én tanárnőm :D
2017. szept. 25. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:

#7-es, az durva lenne!

Nektek milyen helyzetek voltak, amiből ezt le lehetett venni?

2017. szept. 25. 12:41
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 vagyok, pl. olyanok, hogy óra közben feltett kérdéseket, vagy fel kellett olvasni a házit, és mindig viccelődtem vele valamit, amikor rám került a sor. Vagy pl. osztálykiránduláson ő volt az egyik kísérőtanár, és fél füllel meghallotta az egyik béna poénomat, és picit elpirulva sokkal hangosabban nevetett, mint a többiek. Volt, hogy óra közben eléggé megbámultam a testét, mert azt hittem, hogy nem lát, erre megfordult, és a szemembe nézett. Szerintem ott mindketten tudtuk, mi a helyzet... De ez rég volt már, 2002-2003 környékén, én meg azóta 31 éves vagyok. Szép emlékeim vannak a tanárnőről :)
2017. szept. 25. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!