Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma reggel szexeltem a pasimmal és anyukám ránk nyitott. És most szégyenlem magam anyukám előtt. Szerintetek mit csinaljak? Nagyon rosszz
Figyelt kérdés
18L2017. szept. 24. 15:40
1/12 anonim válasza:
Miért szégyelled magad? Szégyellje magát ő, amiért nem kopogott.
2/12 A kérdező kommentje:
Beszoktam zárni az ajtót ,most elfelejtettem
2017. szept. 24. 15:44
3/12 anonim válasza:
Akkor anyud is megtanulja, hogyha nem akarja látni, amit a kicsi lányát éppen dugják, jobb ha kopog és csak akkor lép be, ha azt mondod szabad.
4/12 anonim válasza:
Nincs miért szégyenkezned. Ez teljesen normális dolog. Legközelebb mindketten okosabbak lesztek.
5/12 anonim válasza:
Velünk is történt már ilyen, hát elég szar érzés utána találkozni. Mert telibe látott mindent. De mi úgy csináltuk, mintha semmi sem történt volna, nem beszéltünk róla. 20f
6/12 anonim válasza:
"nem szégyen ez csak baj", ahogy egy barátom szokta mondani. De még csak nem is baj, ez van. Ő kopoghatott volna te bezárhattad volna az ajtót. Gondolom anyukád is sejthette ezelőtt is, hogy szexuálisan aktív vagy illetve egyszer ő is az volt ha még nem mindig az szóval tudja mi a dörgés.
7/12 anonim válasza:
Semmit. Jó esetben ő is szexel.
8/12 anonim válasza:
nem értem ezeket a kérdéseket.....tudja h ott van nálad a pasid nem? Kopogni nem szokás ennyi családban?
9/12 anonim válasza:
Mit Csinálj ?
Máskor zárd be az ajtód ha szexelsz.
23 N
10/12 anonim válasza:
Semmit! Anyádat is fércelték már meg, amire a bizonyíték te vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!