Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem, hogy a csajom reggel a nyitott ablaknál fingik, szóljak neki?
Figyelt kérdés
Kinyitja az ablakot mintha szellőztetne, odasettenkedik és szerintem akkor szellent, mert mindig büdös lesz ha arra megyek. Szólni akarok neki, hogy nem kell beengednie a hideget nyugodtan finghat nyíltan is.2015. jan. 14. 19:00
2/10 anonim válasza:
Egyszer úgy is eljön ennek is az ideje, mondd el neki, vagy kezd te
3/10 anonim válasza:
de lehet, hogy szellőztet és szellent is egyszerre nem? 2in1
6/10 anonim válasza:
Aztaaarohadt, micsoda tippet kaptam a barátnődtől. :D Kiráály
7/10 anonim válasza:
Figyelmes mert zárt térben megőrülnél .
8/10 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem csukott ablaknál csinálja...
9/10 anonim válasza:
és miért nem mondod neki, h szereted letüdőzni?
10/10 vorarlberna válasza:
3...2...1... Slag és gázmaszk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!