Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk a borotválás miatt, jogos?
Figyelt kérdés
Múltkor azt mondta, hogy nem tetszem ugy neki, hogy nem borotválom de kipattogok tőle meg vizsket is úgy ezért nem borotváltam le és azt mondta hogy ő is megtesz értem dolgokat2017. szept. 23. 20:06
1/13 anonim válasza:
Mennyire néz most ki bénán? Egyébként baj van, ha egy kapcsolatba ilyeneken problémáztok
2/13 anonim válasza:
Szívből kívánom, hogy ettől nagyobb gondotok soha ne legyen.
23/F
3/13 AchromaticSmarties válasza:
4/13 anonim válasza:
Jo minosegu borotvahab es after shave es nem pattogsz ki.
6/13 anonim válasza:
Ja, es egy normalis borotva :)
7/13 anonim válasza:
Na tessék.
Mondjuk velem meg azért vesztél volna össze, hogy ne borotváld le semmi esetben sem...
8/13 anonim válasza:
Ha sok mindent megtesz a kedvedért, pl. mindig frissen borotvált, ápolt, akkor ő is elvárhatja. Használj borotválás után kis hintőport!
9/13 anonim válasza:
Vagy gyantaztass. Abba se megy bele, hogy 3 naponta borotvald? Nekem akkor nem pattog ki, ez a 3 nap vallt be, mert akkor nem tul nagy, de nem is tul kicsi, pont jo borotvalni es igy a borom is birja. Meg bekenem utana vagy shea vajjal vagy koromvirag kremmel es az megnyugtatja a bort.
10/13 anonim válasza:
az élet nagy kérdései ...
ha nszeretek vkit , a szőrrel együtt szeretem ,szerintem.
Főleg ha ez a borotválás másiknak kellemetlenséggel is jár együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!