Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Visszautasított, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasított, szerintetek felhoztam holnap a dolgot vagy inkább felejtsem el?

Figyelt kérdés
Heti 2-3 alkalommal találkozunk, és akkor is csak napi 1-2 szex fér bele. Nem hinném, hogy ez olyan sok lenne, de a párom nem igényel többet és ezért én kb levagyok tojva. Ma megkértem, hogy fürdés után küldjön magáról egy izgató képet, de annyit mondott rá, hogy nincs kedve. Mégegyszer megkértem és ugyanezt válaszolta. Bánt a dolog ugyanis nem ez volt az első eset. Ha a találkozásunkig van még pár nap akkor azért ne csináljam ki magam, ha meg másnap találkozunk azért ne. Szerintetek rendezi otthon magának a dolgot és azért nincs szüksége rám. Vagy egyszerűen én vagyok telhetetlen?
2017. szept. 22. 22:48
 1/5 A kérdező kommentje:
20/N
2017. szept. 22. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Párod, nem szolgád.

Ha valamihez momentán nincs kedve, nem alkalmas neki, akkor nem csinálja.

2017. szept. 22. 22:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Én ezt megértem. Csak pl ha én kérem valamire is 10-9 alkalommal nemet mond rá. Ha ő neki épp nincs kedve vagy ő kielégült akkor én leshetek. Úgy gondolnám hogy ez az adok kapok kölcsönösen kéne működnie, és ahogy írtad nem a szolgám! Mint ahogy én se vagyok az övé. Nem azért vagyok vele hogy kielégítsem én meg csak üljek és várjak a következő alkalomra. Itt ugy gondolom én töltöm be a szolga szerepet
2017. szept. 22. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagy telhetetlen, mások vagytok. Döntsd el, hogy el akarsz-e pazarolni még pár évet a fiatalságodból erre az alapvetően teljesen különböző srácra; vagy továbblépsz és keresel másikat, aki úgy szeret ahogyan igényled. A választ tudom (szenvedsz tovább); sajnos így múlnak el a legszebb éveink. Rohadt egy dolog ez.
2017. szept. 23. 06:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy heti hat szex alatt te már úgy érzed, hogy le vagy tojva, és nem vagy telhetetlen?
2017. szept. 23. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!