Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lassan 1 éve nem sexeltem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 1 éve nem sexeltem előző kapcsolatom után hol lehet keresgélni?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem egy rendes kapcsolat kell,4 évig volt kapcsolatom nem kéne még egy csak úgy egy éjszakásra hol találok? nem prostit akarok ha nem olyan lányt aki benne is lenne.
2017. szept. 22. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyeken keresgélj!
2017. szept. 22. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:

buliba menj

nekem a hónap elején ért véget és azóta két tini csajjal voltam... thug life :DDD

23/F

2017. szept. 22. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Tanuljátok már meg,hogy az "SZEX" és nem pedig "sex" !!!!
2017. szept. 22. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer itt akadtam férfire.
2017. szept. 22. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Mégis mit vársz, amikor ezek a vérprolik még az igekötőt se írják egybe az igével? Nézni is rossz, ahogyan hemzseg az oldal a "be teszem", "le cumiz" és hasonló szerkezetektől - a tartalomról nem is beszélve.

Ha itt barangolsz, az esetek 90%-ában olcsó hulladéknál jobbra ne számíts.

2017. szept. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!