Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kossem fel magam hogy meg mindig nem jott ossze az egyuttlet? Nem tehetek rola hogy egy kapcsolatom sem alakult ugy hogy megtortenjen de egyre rosszabbnak erzem magam.
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 20:59
1/13 A kérdező kommentje:
23 vagyok de meg leirni is faj
2017. aug. 12. 21:00
2/13 anonim válasza:
Ha ennyire nem menj, fizzes érte, nem szégyen, és néha olcsóbb is mint nőt tartani. :-D
4/13 anonim válasza:
23 éves vagy könyörgöm, még fiatal!
Nincs min aggódnod!
5/13 A kérdező kommentje:
menjen a fene fizetoshoz annyit nem er csak mar bosszant a dolog hogy nem jon ossze egy normalis kapcsolat mikozben meg az utolso szerencsetlennek is osszejon
2017. aug. 12. 21:07
6/13 anonim válasza:
Ha nem latnad,egy csomo altalad szerencsetlennek titulalt pasinak sem jon ossze apukam!
7/13 anonim válasza:
De mi a baj?
Mi nem működik?
Hol ismerkedsz?
Kivel szeretnél?
Mire vágysz?
8/13 A kérdező kommentje:
epp az hogy neki osszejon.. bar egy kettonek igaz olyan lannyal hogy hat.. na de lassan mar sehol sem mert folyton csak a negativ tapasztalatok es egy ido utan sok lesz es mar csak fel az ember a csalodastol
2017. aug. 12. 21:13
9/13 anonim válasza:
Ne fizess szexért undi dolog miután te leszel az ötödik aznap :D Utolsó szerencsétlen ? Jóember én 25 évesen vesztettem el a szüzességemet vártam addig míg összejöjjön valaki nem sírtam picsogtam senkinek sem . Amúgy mai világban az a legnagyobb baj,hogy a nők és férfiak széthúznak . Magyarországgal meg a baj az,hogy nem fognak össze az emberek semmiért sem.
10/13 A kérdező kommentje:
nem fogok annal jobb dolgokra is lehet kolteni
de a legtobb lany felszines semmi sem jo nekik meg nagyon soknak csak a penz szamit..
2017. aug. 12. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!