Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy tényleg nem csinálta még?
19éves elsőéves egyetemista fiú vagyok, a napokban volt egy buli, utána hajnalban elmentünk még kocsmázni egy kicsit, aztán hazamentem csuma részegen és lefeküdtem egy 16 éves csajjal(lánnyal na,valljuk be), azt mondta nem szűz már, azonnal akarta is a szexet, de cumit nem. Mondhatni rávettem, de nem nevezhető teljesen annak mivel alig kellett pár szó és már csinálta is, de k.va jól. kíváncsi is voltam hogy hogy csinálja elsőnek, ezért kértem meg rá, felkészültem a legrosszabbra, hiszen már volt ilyen régebben velem és borzalmas volt. ehhez képest azt sem tudtam hol vagyok, sokkal jobban csinálta mint pl az exem aki évekig csinálta nekem rengetegszer, a fogát meg sem éreztem, sőt..na szóval, tényleg nagyon jól esett.
a kérdésem az lenne hogy lehetséges hogy valaki elsőre így ráérez? vagy annyi lehetett belőle igaz mint a "nekem te vagy az első" kijelentések 90%-a az ellenkező neműek körében..:)
most hogy mondod,tényleg elég széles szája volt:D
csak nagyon meglepett, nagyon nem arra számítottam,nem ez volt a tapasztalat eddig. mellesleg mint utólag kiderült, apám egyik haverjának valami pereputtya a kiscsaj,a neve is ugyan az volt,de mondom csak nem..és de:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!