Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok titeket nem zavar, hogy előttetek már más tele verte a csajotok száját?
Figyelt kérdés
Mikor smároltok nem jut eszetekbe, hogy már volt más ondója a csajotok szájába?2017. szept. 22. 16:19
11/23 anonim válasza:
Engem ez különösen izgat! Főleg közvetlen utána. Asszonnyal gyakoroljuk is, hát még akkor izgató nagyon ha előtte a haver spriccel bele ahhhh
12/23 anonim válasza:
És az téged nem zavar, ha reggelente kezet fogsz a munkatársaiddal és előtte nap, vagy még frissen aznap korán a farkát verte, esetleg ujjazta a csaját? :D
13/23 anonim válasza:
Rutintal, ugyetlen lanykakkal foglalkozzanak a szuz fiucskak. Nekem igazi no kell, aki tudja mi a jo nekem.
14/23 anonim válasza:
Na, mi van, fel vannak háborodva a használt csajok, megy a lepontozás, mi? :D Az első voltam. Úgy látszik, fáj az igazság! :D
15/23 anonim válasza:
14: nem no vagyok, de te meg hulye aki sose volt novel.
16/23 anonim válasza:
14-es, mi az hogy "használt"?
A nő nem egy rohadt árucikk, ami felbontott állapotban potom pénzért megy tovább.
Egy nő úgy "használt", hogy összejön egy férfival, aztán valami ok miatt különválnak útjaik.
Ettől még nem lesz kevesebb, mint egy szűz nő.
17/23 anonim válasza:
Végülis igazad van, ez olyan, mintha lesz_pnád az összes exét amikor csókolóztok.. pfejj... :))
18/23 A kérdező kommentje:
Hát pontosan olyan. Így olyan mint ha a te szádba is bele verte volna.
2017. szept. 22. 19:26
19/23 anonim válasza:
Nyugalom tobbiek, a kerdezo es tarsai mind szuzen halnak meg.
20/23 anonim válasza:
Anyád pitájában is bolt egy kolbász mielőtt kibújtál volna, mégse mondod azt hogy apád... tejfölével mostál hajat, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!