Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan hozhatom helyre az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatom helyre az alabbi szexualis kellemetlenseget a baratomnal?

Figyelt kérdés
Masfel honapja jarok ossze egy ferfival,akivel szexualisan jol erzem magam,es latom ,hogy nagyon kivan.A heten megjott a havi verzesem ,es annak ellenere szeretkezni akart velem.Azt mondta szeretne,ha engedem.Eleg hatarozottan adta elo magat,mint akinek nem ujdonsag.Mikor odaig jutottunk,kozolte,hogy hanyingere van a vertol,es fogta magat hazament.Olyan mint ha haragudna ram ezert.En erzem most kellemetlenul magam.Orulnek ,ha nem kopna le,es jelentkezne.
2017. szept. 22. 12:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
lehet azt gondolta, hogy felhelyezel addig olyat ami bent tartja a vért...vagy csak egy idióta volt
2017. szept. 22. 12:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne emmiatt erezd magad szarul, hanem a valasztasod miatt. Ez egy bunko.
2017. szept. 22. 12:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szexeltem mindig az exszel akkor is amikor vérzése volt. De azért nem lettem volna rosszul egy kis vér látványától.
2017. szept. 22. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mire számított hogy mi lesz ott olyankor?Nagyon éretlen a viselkedése.
2017. szept. 22. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit gondol mi jön ki onnan ilyenkor. Csokiszirup? Neked azt kell helyrehoznod hogy ne állj le legközelebb ilyen hülyékkel
2017. szept. 22. 13:02
 6/11 anonim ***** válasza:
9%
Eleve mensi alatt szexelni elég aberrált dolog. Igazi ösztönlények.
2017. szept. 22. 13:22
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Jobb helyen ezt soft tamponnal oldják meg, nincs vér és a pasi szinte nem is érzi. DM-ben lehet kapni.
2017. szept. 22. 14:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, amikor valaki nem tud együtt élni a nyilvánvalóval.
2017. szept. 22. 15:55
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet azt a pár napot kibírni szex nélkül amíg van a menstruáció? Eszem megáll...
2017. szept. 22. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem akarom minősíteni nagyon mivel nem ismerem de ez gyerekes és nem férfias viselkedés. El lehet fogadni hogy nem bírja a vér látványát de az más ha azt mondja : figyi szeretném kipróbálni a havid alatt a szexet sosem csináltam de izgat lehet nem fog menni de szeretném... Ha haragszik és nem békül meg akkor ő veszít és te nyersz. Számomra ez olyan mint mikor egy nő gyereket szül és utána a pasi férj már nem kívánja mert fúj onnan jött ki a gyerek illetve már nem olyan mint szülés előtt, én azt nem bírom felfogni hogy ma már minden ott van az interneten minden infó mindenről lehet fotót videót találni vagy olvasni de hogy valaki ilyen szerintem természetes dolgoktól kiakadjon ez számomra furcsa. Akkor ez a pasi is biztos a saját anyját is "lenézi" mert mikor ő gyerek volt az anyja pelenkázta vagy ha elesett és vérzett akkor az anyja vitte dokihoz vagy bekötözte és lehet hogy elsőre neki is furcsa volt vagy nem bírta a vér látványát de a gyerekéért vagy a párjáért vagy akár a partnerért is az ember igen is megtesz dolgokat..
2017. szept. 23. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!