Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kívánom folyton?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánom folyton?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves lány vagyok és szűz. Magamat szoktam kielégíteni, de pár napja azt érzem, hogy nem elég. Mitől lehet ez? Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 18. 18:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát...azért a napi 4-5 után a napi 1 inkább pont, hogy kevés :D
2017. szept. 18. 20:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Na, eddig hányan ajánlkoztak fel, hogy betömik a farkaséhes lyukadat? :D
2017. szept. 18. 20:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam... 4-5 naponta elég volt 1x. Egyébként irkalnak, de hát nem az vagyok, akinek hisznek és azt hiszem, erre ők is rajonnek.
2017. szept. 18. 20:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Így már mindjárt más :) De ezzel sincs baj...amíg nem megy a napi teendők rovására és kívánod, csináld nyugodtan...

Egyébként a nagy Ő-nek tartogatod magad, vagy mi a terv? :)

2017. szept. 18. 20:12
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem is tudom. Azt gondolom, hogy nem veszíthetem el a szuzessegem egy egyejszakas kalandban... Ettől talán többet érek. :) igen, tehát szeretném, ha lenne valaki, aki megkuzdene értem... :) ezt nem tudom jobban hirtelen megfogalmazni. A mai lanyokhoz képest talán konzervatív vagyok és mérföldekkel másabb az értékrendem. :)
2017. szept. 18. 20:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerencsés lehet, aki elvesz majd téged :)
2017. szept. 18. 20:21
 17/21 A kérdező kommentje:
Csak legyen, aki elvesz 😀
2017. szept. 18. 20:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Azért, mert valójában még többre vágysz. Alapvetően szuper érzés, ha magamnak csinálom, és szuper, hogy csak magamra kell koncentrálnom, de egyszerűen jobb sokszor valaki mással. Én sem szexeltem még egyébként, mert valahogy nekem sem stílusom az, hogy egy adandó alkalommal éljem át az elsőt, viszont a csókolózásokból meg a többiből ítélve a szex iszonyatosan kívánatos dolog számomra. És az a durva, hogy az, ha csókolózol, vagy friss szexuális érintéseket kaptál, utána folyamatosan vágysz rá. Korábban taszított valamennyire a gondolat, de amint kicsit közelebb kerültem az együttléthez, megváltozott az alapérzet.

Szerintem amúgy nyugodtan csináld, amikor érzed, jó hatással van a testedre, levezeti a szexuális feszültségedet, és feloldja a stresszt. Nincs semmi gond azzal, ha gyakran csinálod.

18 éves lány vagyok amúgy.

2017. szept. 18. 22:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Imadom a válaszod, és magasan egyetértek. ✌️
2017. szept. 18. 23:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Tudom, ez nem egy ismerkedős kérdés de miért kínoztok? :D
2017. szept. 18. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!