Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánom folyton?
Így már mindjárt más :) De ezzel sincs baj...amíg nem megy a napi teendők rovására és kívánod, csináld nyugodtan...
Egyébként a nagy Ő-nek tartogatod magad, vagy mi a terv? :)
Azért, mert valójában még többre vágysz. Alapvetően szuper érzés, ha magamnak csinálom, és szuper, hogy csak magamra kell koncentrálnom, de egyszerűen jobb sokszor valaki mással. Én sem szexeltem még egyébként, mert valahogy nekem sem stílusom az, hogy egy adandó alkalommal éljem át az elsőt, viszont a csókolózásokból meg a többiből ítélve a szex iszonyatosan kívánatos dolog számomra. És az a durva, hogy az, ha csókolózol, vagy friss szexuális érintéseket kaptál, utána folyamatosan vágysz rá. Korábban taszított valamennyire a gondolat, de amint kicsit közelebb kerültem az együttléthez, megváltozott az alapérzet.
Szerintem amúgy nyugodtan csináld, amikor érzed, jó hatással van a testedre, levezeti a szexuális feszültségedet, és feloldja a stresszt. Nincs semmi gond azzal, ha gyakran csinálod.
18 éves lány vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!