Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kényelmetlen egy férfine szex közben ujjal is izgatni néha a csiklót?
Figyelt kérdés
Tudom póztól is függ, de engem nagyon felizgat, ha közben néha néha ujjal is izgajták a csiklómat. Ugye ez nem idegesítő meg nehézkes a férfiaknak? Vagy van, aki utálja?2017. szept. 18. 14:42
1/10 A kérdező kommentje:
*férfinek (bocsi telefonról vagyok)
2017. szept. 18. 14:44
2/10 anonim válasza:
nagyon szeretem csinálni, s élvezem, ha a nő élvezi!
3/10 anonim válasza:
Semennyire! Szeretek közben kézzel is izgatni!
4/10 anonim válasza:
Van amikor meg tud fájdulni a csuklóm, mert nem férek oda rendesen az adott pózban, de alapból megszoktam, hogy szinte mindig maszírozom a csiklót is, mert imádok ott matatni és örömet okozni.
5/10 anonim válasza:
nem zavar, szívesen csinálom, de emiatt kevésbé lehet mozogni és csak 1-2 pózban működik.
6/10 anonim válasza:
Igen, néha alig kivitelezhető, de ha igen, pl kutyapózban "előrenyúlva", vagy ha a párom hason fekszik én meg rajta, engem kifejezetten izgat...
7/10 anonim válasza:
Én imádom azt érezni, ahogyan a hosszú ujjaim alatt nedvesedik a puha puncija egy lánynak miközben dugom szemből :) Nagyon szexi és érzéki. F
8/10 anonim válasza:
Jó tudni, hogy sok pasi szereti ezt csinálni!
Én odáig vagyok a gyönyörtől, ha eszébe jut az ilyesmi a partnernek.
10/10 anonim válasza:
Hát na..imádom én is csak a párom nem szereti..vagy is szerintem nem tudott még teljesen fel engedni oldódni ezért nem lehet. Akár csak nyelvel kényeztetni..pedig odáig vagyok érte. El is megy tőle hamar ha ki kapcsol mindent és nem figyel semmire..mert azért azt néha engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!