Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok, de adódott egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, de adódott egy lehetőség, hogy egy nagyon szép nő felcsatolhatóssal megdugna. Érdemes lenne belemennem?

Figyelt kérdés

25 leszek és nem tudok barátnőt szerezni, a sok bajom közül az egyik, hogy vitiligós vagyok, elég erősen. És emiatt kb. mindennap el kezdenek szekálni ismeretlenek is az utcán.

Tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom, de valahogy mégis teljesen szocfób lettem.

Én nem szoktam magamat análisan kényeztetni, de már olvastam, hogy a prosztata masszázs nagyon jó is lehet.

Egy 29 éves nő, aki nagyon nagyon szép felajánlotta nekem a kérdésben megfoglamazottakat, mert Őt ez izgatja.

Mondtam neki, hogy szűz vagyok és nem zavarná az sem. Viszont mást nem nagyon szeretne csinálni, azt mondta. De én azért látok rá egy kicsi esélyt, ha belemegyek, akkor hagyományosabb dolgokra is lesz lehetőség.

Ez mennyire lehet fájdalmas? Lehet, hogy megbánnám?

Az a baj, hogy önmagában ez a dolog engem nem annyira izgat...

2017. szept. 18. 12:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Összejött..?
2017. szept. 28. 15:35
 12/12 manly ***** válasza:
Irigyellek
2021. jún. 10. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!