Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha folyamatosan fel vagyok izgulva elozo nap este ota?
Figyelt kérdés
Eloszor is bocsi hogy nem irok ekezetet,tehat:
Tegnap voltam bulizni nagyon regota ismert barati korrel es innen van egy ferfi, akivel kineztuk egymast kezdetektol, de a tobbiek nem tudhatnak rolunk. Na a lenyeg az, hogy osszegabalyodtunk- amikor mar mindenki aludt korulottunk- es felizgatott de vegul nem csinaltunk semmit, mert nem akartunk felkelteni senkit 😐 es en azota fullra kesz vagyok... mar masztiztam is de nem lettem "jobban" es mar zavar, mit lehet ezzel tenni?
2017. szept. 17. 19:02
1/7 anonim válasza:
Esetleg hívd fel és dugasd meg vele magad...
2/7 anonim válasza:
Meg kell beszélni, összejönni és onnan folytatni ahol abba kellett hagynotok.
3/7 A kérdező kommentje:
Hat erre nem gondoltam 😂
2017. szept. 17. 19:05
4/7 anonim válasza:
Küldj a srácnak facebook messengeren egy mosoly jelet.
5/7 A kérdező kommentje:
Nincs facebookja, sem messenger
2017. szept. 17. 19:19
6/7 anonim válasza:
Akkor valahogy próbáld meg vele felvenni a kapcsolatot másképp.
7/7 anonim válasza:
telefon akkor, vagy bármi, amivel eléred őt! Nem jó, ha benned ragad a kielégítetlenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!