Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már nektek olyan, hogy izomláz volt a nyelvetekben a sok puncinyalás miatt?
Figyelt kérdés
Nekem most konkrétan az van, így ébredtem, a tegnap este miatt.2017. szept. 16. 07:12
11/14 anonim válasza:
igen, barátomnak szokott bevallása szerint :D mondjuk mivel nem nagyon tudok egy helyben nyugisan feküdni közben, többször volt már, hogy nekiütődtem a szájának a szeméremcsontommal, és az ínye kirepedt mikor a fogának nyomódott
13/14 anonim válasza:
Volt nekem is. Fájt picit a nyelvem alatt, meg a nyakam álltól kb az ádámcsutka aljáig. Nem is hittem, hogy ott is van olyan izom ami bedurranhat :)
14/14 anonim válasza:
Volt,volt, de mar nincs.......
Nem azert mert nem nyalok, hanem mert jobb helyzetben,es
nem esznelkul lebzselem, hanem siman, keveske ficankolassal
Hosszutavu tevekenyseg utan is csak enyhe,kellemesen erzem
az szajizmomat, nincs mar dadogo beszedu zsibbadas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!