Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál gumi nélkül? Garantált a fertőzés?
Figyelt kérdés
Medencéztünk és működött a kémia. Nem volt gumink így nyomtunk egy anált a medencében. Nen szoktam ioyet csinálni... A csaj másfél éve nem volt hapsival, nincs semmilyen betegsége. Garantált a fertőzés számomra?
Bevettem 2000 mg C vitamint meg volt bennem sör, szóval pisilni sokat pisilek.
24F
2017. szept. 15. 23:00
1/9 anonim válasza:
XD a 2000 mg C vitamintol nemlesz bajod! :D az az AIDSET is kiöli belőlled :D :D :D
2/9 anonim válasza:
:D Ha nincs betegsége akkor nincs mit elkapni.
3/9 anonim válasza:
Ha rendszeresen csináldád akkor, de igy minimális az esélye. Én nem kaptam el semmit de nem bátorítalak.
4/9 anonim válasza:
Ez olyan mintha egy nagyadag gőzölgő szarba belenyomnád a farkad és abban a hitben élnél hogy ha egyszer belenyomtad ugysem kapsz el semmitsem...
5/9 anonim válasza:
Anált medencében, igen, persze...
6/9 anonim válasza:
Na abba a medencébesem mennék bele...
7/9 anonim válasza:
Mi ket eve rendszeresen csinaljuk, es soha nem kaptunk el semmit. Tul vannak spilazva ezek a fertozesek.
8/9 anonim válasza:
1, Nem, én nem kaptam még el semmit.
2, Sör bennem most több van, mint valaha benned.
3. C-vitamin kb. tökmindeg, míg nem intravénásan nyomod...
9/9 anonim válasza:
Nem garantált a fertőzés.
Én sokszor csináltam gumi nélkül, de eddig szerencsém volt, nem lett bajom tőle. De tudom, hogy van kockázat.
Ha elkapsz valamit, mert a fenekébe hatoltál, akkor fájó, égető vizelésből rögtön fogod tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!