Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lennétek szolgái egy férfinak?
Figyelt kérdés
kisfiuktól sok ilyen kérdést olvasni h nők szolgái akarnak lenni, de nők közt is van ilyen?
privibe is irhat az aki nem meri "közönség" előtt bevallani.
-nem erre fogom kiverni
-nem pattanásos hülyegyerek vagyok
-nincs pörköltszaftos kamionom..
csak megelőzve a vádaskodást meg az itélkezést :)
2017. szept. 15. 15:37
11/19 anonim válasza:
Azok a nök, akik párkapcsolatban élnek, mind szolgák. Hisz mosnak, föznek, takaritanak a párjukra/nak. Persze, ha van otthoni munkamegosztás, akkor nem teljesen igaz, de nagy többségben szolgák a nök.
12/19 anonim válasza:
Így is azok! Ki viszi a kölyköt az ovodába, ki mos, ki főz, ki szop le? Hülye kérdés...
13/19 anonim válasza:
Jajj basszus nem hiszem el,hogy itt kell femináciskodni megint egy egyszerű kérdés miatt! A kérdező a bdsm szeretkezés közbeni sub nőket kérdezte,hogy vannak e. Ne legyetek már ennyire sötétek... Nőként mondom,hogy mostmár tényleg idegesítő ahogy összeszemetelnek teljesen normális kérdéseket!
14/19 anonim válasza:
Normális keretek között miért ne?
15/19 A kérdező kommentje:
főleg szex közben irányadó a dolog, de pl játékosan is lehet ezt csinálni, teljesen emberi keretek közt, velem is előfordult h akartam h utasitson a párom mert szexi volt és élveztük, viszont a szexen kivül ő is szerette ha utasitom, nagy volt köztünk a bizalom és tudta h jó kezekben van.
2017. szept. 15. 17:10
16/19 anonim válasza:
Az voltam 14 évig. Furcsa neked, ha nem akarom soha?
17/19 anonim válasza:
Mit értesz ez alatt? Hogy nekem volt 2 állásom, h keressek? Én istápoltam mellette a fiam, én láttam el a háztartást, én fürdettem,én leckéztem vele. Nem voltam jó, anyósom negmondta. Hát ez van.
18/19 anonim válasza:
En lennek egy no szolgaja szivesen
19/19 anonim válasza:
Én is a másik oldalt kedvelem, szeretném ha egy nő uralkodna felettem. Ráadásul mivel viszonylag magas vagyok, ezért egy vékony pici nő, aki gyengébb nálam, mégis leural. Ez az álmom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!