Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, lennétek szolgái egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lennétek szolgái egy férfinak?

Figyelt kérdés

kisfiuktól sok ilyen kérdést olvasni h nők szolgái akarnak lenni, de nők közt is van ilyen?

privibe is irhat az aki nem meri "közönség" előtt bevallani.

-nem erre fogom kiverni

-nem pattanásos hülyegyerek vagyok

-nincs pörköltszaftos kamionom..

csak megelőzve a vádaskodást meg az itélkezést :)

2017. szept. 15. 15:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
4%
Azok a nök, akik párkapcsolatban élnek, mind szolgák. Hisz mosnak, föznek, takaritanak a párjukra/nak. Persze, ha van otthoni munkamegosztás, akkor nem teljesen igaz, de nagy többségben szolgák a nök.
2017. szept. 15. 16:37
 12/19 anonim ***** válasza:
3%
Így is azok! Ki viszi a kölyköt az ovodába, ki mos, ki főz, ki szop le? Hülye kérdés...
2017. szept. 15. 16:40
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Jajj basszus nem hiszem el,hogy itt kell femináciskodni megint egy egyszerű kérdés miatt! A kérdező a bdsm szeretkezés közbeni sub nőket kérdezte,hogy vannak e. Ne legyetek már ennyire sötétek... Nőként mondom,hogy mostmár tényleg idegesítő ahogy összeszemetelnek teljesen normális kérdéseket!
2017. szept. 15. 16:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Normális keretek között miért ne?
2017. szept. 15. 16:47
 15/19 A kérdező kommentje:
főleg szex közben irányadó a dolog, de pl játékosan is lehet ezt csinálni, teljesen emberi keretek közt, velem is előfordult h akartam h utasitson a párom mert szexi volt és élveztük, viszont a szexen kivül ő is szerette ha utasitom, nagy volt köztünk a bizalom és tudta h jó kezekben van.
2017. szept. 15. 17:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Az voltam 14 évig. Furcsa neked, ha nem akarom soha?
2017. szept. 29. 15:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Mit értesz ez alatt? Hogy nekem volt 2 állásom, h keressek? Én istápoltam mellette a fiam, én láttam el a háztartást, én fürdettem,én leckéztem vele. Nem voltam jó, anyósom negmondta. Hát ez van.
2017. szept. 29. 15:34
 18/19 anonim ***** válasza:
En lennek egy no szolgaja szivesen
2017. dec. 7. 07:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is a másik oldalt kedvelem, szeretném ha egy nő uralkodna felettem. Ráadásul mivel viszonylag magas vagyok, ezért egy vékony pici nő, aki gyengébb nálam, mégis leural. Ez az álmom.
2017. dec. 19. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!