Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lennétek szolgái egy férfinak?
Figyelt kérdés
kisfiuktól sok ilyen kérdést olvasni h nők szolgái akarnak lenni, de nők közt is van ilyen?
privibe is irhat az aki nem meri "közönség" előtt bevallani.
-nem erre fogom kiverni
-nem pattanásos hülyegyerek vagyok
-nincs pörköltszaftos kamionom..
csak megelőzve a vádaskodást meg az itélkezést :)
2017. szept. 15. 15:37
1/19 anonim válasza:
En soha nem lennek, szerintem megalazo
2/19 Ramone válasza:
Pasikènt mondom hogy nekem magam mellé nem szolgára lenne szükségem hanem egy normális hűséges nőre aki egyenragukènt kezel és én is tudom őt egyenrangúkènt kezelni...
3/19 anonim válasza:
Mellékesen: az jutott eszembe, hogy a világ számos országában ez kötelessége a nőknek, nem opcionális...hmmm...persze nem értek egyet vele, de azért érdekes lenne pl. Jemenben férfinak lenni, vagy nőnek??? Hát nem is tudom.
4/19 anonim válasza:
Nem, nem bírnám elviselni, hogy ne vegyenek emberszámba.
5/19 anonim válasza:
csak alkalmanként a szexben szívesen lennék szolga de a való életben nem
6/19 anonim válasza:
Igen, izgat, hogy lyukként használjanak.
7/19 anonim válasza:
Látom, hogy egy pattanásos hülyegyerek, már megint erre akarja kiverni a pörköltszaftos kamionjában
10/19 anonim válasza:
Előbb lennél te az én szolgám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!