Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha valaki nagy szarban van anyagilag, és
emiatt lefekszik egy két férfivel pénzért?
A szar anyagi helyzet a tényeken nem változtat. Na meg kinek mit jelent?
Elítélendő ha valaki azért öl embert, mert rossz anyagi körülmények között van?
Elítélendő ha valaki a rossz anyagi körülményei miatt lop, csal? Ugyanúgy bekasztlizzák mindkettőt, maximum enyhítenek a büntetésén, de a társadalom sokkal kevésbé megértő, mint a bíróság.
2017. szept. 15. 13:25
Pozitiv:
- gyors pénz
- viszonylag könnyű meló
- kaland
Negatív:
- társadalmi rossz megítélés
- nehéz kapcsolatépítés
- pszichés teher
Lényeg az hogy saját magaddal kell/kell majd elszámolnod.Illetve belépni könnyű lehet ebbe a világba, kilépni annál nehezebb. Összességében azt mondanám hogy míg van más lehetőséget addig kerüld el ezt. :)
2017. szept. 15. 13:26
Vegyél fel inkább kis összegű és rövid lejáratú hitelt, vagy csapj valamit a zaciba.
2017. szept. 15. 13:27
Megfordult már nekem is ilyen a fejemben,hogy 1-2szer így feküdjek le pasikkal vagy orálozzak nekik
2017. szept. 15. 13:46
Szerintem nem..de ha lenne itt ilyen lány rámírhatna..f
2017. szept. 15. 14:08
Szép új világ :D Irigylem a Pestieket *.*
2017. szept. 15. 14:11
Mennyiért vállalsz furulyát?
Na hogy tetszik? Milyen érzés amikor semmibe vesznek olyan emberek akik beléd ürítenek és csak nevetnek amikor nyulsz a pénzért..?
2017. szept. 15. 14:40
Szerintem nem elitelendo, hanem szomoru.
2017. szept. 15. 15:07
3-5000Huf mire elég? Ha edzett vagy minden moslékra kb ennyit löknek. Ez jó esetben 2 főre egy gulyás ára, ha nem farhátból főzöd...Nem hiszem, hogy kihúz a kakából
2017. szept. 15. 15:26
Relatív. Valóban ne hangoztasd, mert ah kitudódik akkor nagyon nagy bajban lehetsz még miatta a későbbiekben akár párkapcsolatilag, akár egy munkahely keresésénél. Igazából bár más téma kicsit, a sugardaddyk is pont ezt nyújtják. Én nőként nem ítélnélek ezért, igenis van olyan szorult helyzet, hogy ez a legkézenfekvőbb. Ismerős körben van egy lány, elég rosszak az anyagiak náluk otthon, és mivel a szülei nemtudják támogatni, ezért egyetem mellett volt ilyen jellegű foglalkozása. Amikor be kell fizetni a kolit, enni is kell valamit, és még akkor nem vettél semmit, és nem tanultál a vizsgáidra, akkor van az a szint amikor már csak ez marad. Úgy, hogy a lány még valami kedvezményt is kapott a tanulmányaira, pont az anyagi helyzete miatt. De nem hiszem, hogy egy huszonévesnek hitellel lenne érdemes kezdenie az életét....
2017. szept. 15. 16:19
Kapcsolódó kérdések: