Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milfek! Ti gerjedtek a 18 évesekre, ha jó képű?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és nagyon szeretnék együtt lenni egyszer egy idősebb nővel, de félek kezdeményezni nekik.
Ti hogy érzitek? Benne lennétek egy fiatallal a rosszalkodásba, ha hozzátok menne oda?
Szívecském, 18 évesen arról ábrándozol, hogy egy idősebb nőt megfektess, milfnek nevezel bennünket ami önmagában gáz és még helyesen írni sem tudsz. (kezdeményezni náluk és nem nekik, benne lenni rosszalkodásban és nem ba stb) Szerinted mennyire kéne téged komolyan venni ezek után? Én nem bántottalak, csak leírtam hogy nálam az érettség és tapasztalat a nyerő, hát ez nálad nincs meg. Nem kell ehhez megismerni téged, ez ennyiből is látszik. Ettől még nem vagy rossz ember, találj szépen korodhoz illő lányt, szerezz tapasztalatot és nőj fel. Puszi :-)
2017. szept. 16. 13:19
22/41 anonim válasza:
Kérdező, úgy látszik itt sok 40 körüli nő már annyira besavanyodott, hogy egy kis kaland helyett egyből kioktatást kapsz "a nagy bölcsektől" :D Szerintem ez a korosztály még azt sem tudja, milyen az egyéjszakás kaland, akkoriban nagyon prűdek voltak az emberek.
2017. szept. 16. 13:44
23/41 A kérdező kommentje:
De honnan tudja kedves, hogy én nem vagyok tapasztalt vagy érett, ha 5 percet sem beszélt velem az életben?
Tisztában vagyok vele, hogy mennyire vagyok tapasztalt és azzal is, hogy némelyik felnőtt idiótább, mint a náluk sokkal, de sokkal fiatalabb ember.
2017. szept. 16. 14:00
24/41 anonim válasza:
Szerintem onnan, hogy kezdted 3 éve a szexualitást, vagy 1, de lehet most kezdenéd. Egy középkorú nőtől mit várnál? Ne csak egyedül szeresd önmagad, hanem ketten ugráljátok körbe a nagyszerűséged, és segítsen csodálni? Vigasztaljon, hogy de jó nagy a farkad, és de ku*rva jó az a 1 perc ameddig bírod? Meg de jól nézel ki? Elárulom, hogy egy jó szexhez ettől több kell! Elsősorban odafigyelés és tapasztalat. Ha a saját korosztályod nem áll szóba veled, miből gondolod, hogy érettebb korban nincs, vagy rossz a szex? Egy takonnyal akkor sem feküdnék le, ha soha nem elégülnék ki, nemhogy így, hogy örömteli e téren is az életem...A másik, hogy nem kell ezen hisztizni, mert tegyél le valamit az élet asztalára, és mire te is leszel 40 éves, akkor lehet neked is valami ...40N
2017. szept. 16. 14:32
25/41 A kérdező kommentje:
Úristen :D most elgondolkoztam, hogy visszaírok valami frappánsat, de nem fogom megint elkövetni a hibát, hogy egy élettelen idegbeteggel állok vitába. Egyszer talán nekem is lehet olyan kielégítő, boldog életem, mint az öné :)
2017. szept. 16. 16:57
26/41 anonim válasza:
szerinted kit érdekel, hogy neked mi fáj, meg mi rombolja az egódat, amikor a VOLT BARÁTNŐD ANYUKÁJÁT AKAROD MEGB SZNI? ez már elég bizonyíték arra, hogy egy erkölcstelen, hulladék ember vagy, nem is kell egy sorral se többet írnod magadról:D
2017. szept. 16. 17:27
27/41 anonim válasza:
Szerintem a 18 éves pasikat csak azok szólják le, akik már jóval 30 feletti, pocakos, kopaszodó apukák és a tapasztalatukkal akarják ezt kompenzálni. Csak rohadtul nem a tapasztalaton múlik a teljesítmény, pontosabban nem csak azon, de vígasztalja csak magát ezzel a sok vén kecske, akik már nem kellenek a fiatal lányoknak...hozzáteszem voltam már nem egy 18-20 éves pasival, de soha nem volt olyan, aki csak pár percig bírta volna :D Vagyis de, de akkor direkt nem tudtuk volna tovább.
Nyugi kérdező, csak irigyek ;)
2017. szept. 16. 17:50
28/41 anonim válasza:
27# hát te nagyon el vagy tévedve, ide csak nők írtak, tudom, tudom, anonim oldal, biztos csak nőnek adták ki magukat a kopaszodó öregemberek...hát persze. :D nekem is az a tapasztalatom a fiatal, beképzelt fiúcskákkal, hogy nem bírják sokáig, és sokkal jobb egy tapasztaltabb pasi. igen, már csak a szellemi érettség miatt is
2017. szept. 16. 17:57
29/41 anonim válasza:
Én nem a kérdezőt szóltam le mint embert (csak feltűnt neki hogy többen is válaszoltunk?) hanem kifejtettem hogy számomra ő nem lenne elég. Egy 18 éves fiúcska nekem nem elég. Nem nézem le, én is voltam fiatal, akkor elég lett volna de most nem az.
Ha fiatalabbat akarnék, bár nem akarok,akkor egy tízessel idősebbet keresnék nála mert ott már legalább van élettapasztalat stb. Amúgy meg negyven éves nőként a 40-50 korosztály jön be. Nem érdekel a fiatalsága, nálam ez nem vonzerő. És sokan vagyunk így ezzel ebben a korban. Tudom, vannak nők akik ki akarják élni magukat, hajrá nekik, de nem annyi mint azt az ilyen fiúkák képzelik.
2017. szept. 16. 18:42
30/41 anonim válasza:
Most komolyan, nehogy már a 40 körüli nők szólják le a mai fiatalok szexuális készségeit. Hiszen mikor ők kezdték a dolgot szerintem kb. 2-3 pózt ismertek, de lehet sokat is mondok. :D Plusz ilyenekkel dobálóznak, hogy élettapasztalat meg, hogy tegyél le valamit az asztalra. Kedves hölgyek, a mai 20 év körüli fiataloknak több tapasztalatuk van ilyen téren mint Önöknek együttvéve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!