Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milfek! Ti gerjedtek a 18 évesekre, ha jó képű?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és nagyon szeretnék együtt lenni egyszer egy idősebb nővel, de félek kezdeményezni nekik.
Ti hogy érzitek? Benne lennétek egy fiatallal a rosszalkodásba, ha hozzátok menne oda?
2017. szept. 15. 08:13
11/41 anonim válasza:
#3 Lehet nem kapcsolatot akar, de egy középkorú nő is többre vágyik mint egy identitászavaros, félénk, korai magömléses, internethokibajnok 18 éves kölyökből szexterminátort faragni. Aki aztán a klubban elmeséli a haveroknak: "szétkúrtam a nyanyát, majdnem belehalt olyat élvezett" Na ja...20 másodperc alatt...
12/41 anonim válasza:
Az idősebb nőknek többnyire a "pasik" tetszenek.
Ami olyan 25-45 között van.
A 25 alatti fiúkák többnyire a tinilányoknak és a melegeknek jönnek be.
13/41 anonim válasza:
19 evesen se vonzanak a 18 eves szexkozponto kisfiuk, ha meg mar 30-40 leszek, meg annyira se kellenek majd, se szexre, se semmire...szanalom.
14/41 anonim válasza:
#11 ha valamit mondhatok a szexről, az az, hogy abszolút nem a kortól függ, hogy kivel jó, vagy kivel nem. Voltam már nagyon béna 25 felettivel és iszonyat profi 18 évessel is.
15/41 anonim válasza:
Igen, tetszenek a 18-20 évesek, de nyílván nem mindegy ki az a 18 éves.
35/N
16/41 anonim válasza:
#14 Nyilván van akinek mindegy csak plajbásza legyen...Itt a példád
17/41 anonim válasza:
Az igazán jó szexhez is érett, tapasztalt partner kell. Ha nem kapcsolatot akarok, akkor is a tapasztalat nálam a nyerő.
19/41 anonim válasza:
Ez a milf szó ez botrányos.
Ez közvetíti is, hogy nem.
20/41 A kérdező kommentje:
Annyira fáj, hogy a sok lélek szegény negatív robot, csak sértegetni tud. Persze tisztelet a kivételnek!
5 sorból a legtöbb ember egyből letudja írni, hogy én milyen ember vagyok 18 évesen, éppen csak azt nem látja, hogy saját maga mekkora hulladék.
2017. szept. 16. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!