Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudják lenyelni a péniszt azok a lányok, akiknek a 20cm-es szerszám meg sem kottyan? A páromat akarom megtanítani mélytorkozni, de nem tudom milyen tanácsot adjak neki.
Hát, emiatt -is- tart ott a szexuális kultúra a világban, ahol.
Ha valaki nem akar lenyomni a torkán egy 20cm-es péniszt, akkor már egy frigid fap.csa...Gratulálok a -nemlétező- értelmi szintedhez, kérdező.
Egyébként de, elsőre az állatok kategóriába raktad, idióta.
Az én értelmi szintemmel semmi baj, kedves. Te vagy az aki kb a 4.dolgot nem képes felfogni egyettlen beszélgetés alatt. Nem azért vagy frigid p1c$@a, mert nem szeretsz örömet okozni a társadnak, habem mert anélkül hogy a kérdésre érdem beli választ adtál volna, minden áron rá akarod erőszakolni a saját vérmérsékletednek megfelelő szexuális nézeteidet. Szerintem b@₩d meg magad amúgy. A masik. Nem azt állítottam, hogy nem az állatok témacsoportba került a kérdés, hanem azt, hogy nem az én hibámból. Szerintem most már nyugodtan fel is köthetnéd magad...
Amennyiben további frusztrációdat szeretnéd prezentálni, kérlek ne tedd!
De komolyan!
Kérlek tartsd meg magadnak!
Vagy menj vele a kedves édesanyádba. Nekem az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!