Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kimondottan kövér nők vonzanak?!
Bizonyos alkatnál vékonyabbak nem is igazán izgatnak.
Hol lehet telt lányokkal ismerkedni? Élőben jóval nehezebb, mert kisebb az önbizalmuk, el sem nagyon járnak helyekre.
Nem a súly a lényeg, hanem az alak. (Egyébként te tömeget akartál írni, a súly az teljesen más, de ebbe ne menjünk bele).
Senkit se érdekel, hogy hány kg vagy, ha vonzó az alakod, tőlem lehetsz 3 kiló vagy 24561 tonna, ha jól nézel ki.
Csak hát a tömeg és az alak korrelál egymással, a nagyobb testtömegű nők többsége nem formás, hanem fodrokban lóg róla a háj mindenfelé, és ez a baj.
Ez meg hülye duma, hogy a súly nem minden, ezzel csak a dagadtak mentegetik magukat, igenis a külső az egyik legfontosabb tényező a vonzalomban, mivel az ingerek 90%-a a látás útján jut el az agyunkba.
Szóval ha vonzó akar lenni valaki, akkor fogyjon le/formálja a testét, ha meg ehhez lusta, akkor törődjön bele, hogy ronda.
Rendben. :)
Persze értem miről van szó, viszont vannak esetek, amikor az ember nem tud mit tenni (nem magamra célzok, az én esetem önhiba, én teszek is ellene éppen mától kezdve).
Létezik telt lányoknak és kedvelőiknek társkereső.
De az inkább szexpartner kereső. Én még ott nem találtam senkit, aki valóban szeretné a kövér nőket. Az ott regisztrált hapsik nagy százaléka agyában a kövér egyenlő azzal, hogy valakin van 6 kiló súlyfelesleg. Ha szembesülnek +20/30 kilóval, máris elnémulnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!