Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apám haverja honnan tudja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám haverja honnan tudja, hogy szűz vagyok?!

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt, amikor kettesben maradtunk akkor rám vigyorgott és kibökte, hogy biztos szűz vagyok még.

Ez igaz, de mégis miből jött rá?

Nem öltözöm apácaként. Kicsit visszahúzódó vagyok, de nem túlzottan.

Ja, mellesleg szexuális témáról sem volt szó.

Egyébként 45 éves.

18l

2017. szept. 12. 19:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Bejössz neki és tapogatolózik, hátha benne lennél kis titkos kalandban.. ;)
2017. szept. 12. 19:58
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Apád, szüleid így akarták megtudni hogy szűz vagy-e még, de nincs annyira gerinc egyikben sem hogy rákérdezzen, ami ebben a korban már nem is igazán tartozik rájuk. szóval... meg akarték tudni... kéznél volt egy jóbarát, akit felkészitették hogy vicc formájában, viccelődve, megtudja a választ... csapdát állított neked, te beleestél, szüleid megynugodtak...
2017. szept. 12. 20:09
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó, lelőtted a poént :) Mikor végigolvastam a kérdéshez fűzött magyarázatot, rögtön ez jutott eszembe, hogy mi más lehet ez, minthogy a szüleid "felbérelték". Még csodálkoztam is a válaszokat olvasva, hogy ez senkinek nem jutott eszébe, erre pont az utolsó kommentelő leírta :)
2017. szept. 12. 20:27
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Korom szagot érzek. Ki lesz valaki kormolva? :D
2017. szept. 12. 21:17
 15/24 anonim ***** válasza:
33%
Lehet jó emberismerő. Lehet látta rajtad az apró rezdüléseket, ahogy rád nézett. És te visszanéztél.
2017. szept. 12. 21:34
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

és mit mondtál neki erre?

egyébként sokan meglátják ezt valahogyan....

2017. szept. 12. 21:46
 17/24 anonim ***** válasza:
10%

Azért észrevehető egy lányon, hogy járt-e már nála a kalauz bácsi a lyukasztóval, vagy még nem... a viselkedése, a stílusa, hogy kibontakozott-e már... simán elárulja!

25f

2017. szept. 13. 05:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Kerdezo: de bejon neked pali. S impobl hogy erdeklodik, stirol teged egy ferfi. S nem csak a huszoneves fiucskak. Magadnak is bevallhatod.
2017. szept. 13. 08:52
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha a férfi figyel egy nőt, a nőben vágyak ébrednek. Ez független attól, hogy a férfi bejön-e a nőnek. Ezekhez a vágyakhoz másképp viszonyul egy szűz lány. Általában ilyenkor egy nő a párjára gondol, vagy oda bújik hozzá és mosolyog. Egy szűz lány ezt a feszültséget nem tudja levezetni és kényelmetlenül érzi magát, szar érzésnek tartja és leplezni próbálja.
2017. szept. 13. 11:25
 20/24 A kérdező kommentje:
Anyukámmal mindent megbeszélek. Ő tudja, hogy nem voltam még férfival.
2017. szept. 13. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!