Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből bajom?
Figyelt kérdés
Üdvözlök mindenkit.
Tegnap rám írt egy csaj, hogy ttszek neki, és elkedtett küldözgeti magáról mesztelen képeket. Puncijáról, melleiről stb.
Megkérdeztem hány éves, és azt mondta 15 :O Mondtam neki, hozzám akkor nagyon fiatal vagy, 22 éves vagyok. Azt mondta akór neki nem számít, és szexchatelni akar velem.
De én nem merek belemnni, mert nem szeretnék kiskorú megrontást. stb.
Vélemény?
2017. szept. 12. 00:09
11/13 anonim válasza:
Elküldöd a képeket privátban? Akkor többet tudnék mondani. :D
12/13 anonim válasza:
Érdemes lenne esetleg a google képkeresőjével megnézni a képeket, hogy nincsenek-e fenn máshol is. Ha fenn vannak, akkor tuti letöltött képek, vagyis kamu, aki rád írt. Így hagyd a francba. Ha meg valóban az a csaj az, akkor meg azért, mivel még fiatal. Mondjuk ha lassan 16 lesz, akkor már nem kiskorú, hanem fiatalkorú ;) Ha elküldesz egy képet, segíthetek rákeresni. ;)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én nem kértem töle képet, de ö már azzal nyitott, hogy képeket küldözgetett, melltartos, melleiröl stb. Megkérdeztem hány éves, mikor irta hogy 15, irtam neki tul fiatal vagy, mire azt válaszolta hogy ö neki ez nem számit, az idősebb palikat szereti, kért tölem képet, de én nem küldtem neki. Letiltom a francba. Én nem.kezdek nálam sokkal fiatalabbal. Ha 17 lenne, akkor esetleg.
2017. szept. 12. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!