Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit jelent a "tudni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit jelent a "tudni kell használni"?

Figyelt kérdés

Nagyon sok péniszméretet kérdés érkezik ide, és a válaszolók jó része a szokásos "nem a méret a lényeg, csak tudni kell használni" választ adja ezekre a kérdésekre. Láttam már olyan választ, hogy " ezt nem lehet elmagyarázni, belülről fakad" de ezekkel nem sokat tudok kezdeni.

Ha van jó tippetek, akármilyen triviális vagy elcsépelt, esetleg jó élmény ami szerintetek ide illik, el tudnátok mondani? Köszönöm szépen! (Szokásosan kérlek titeket, a korotokat (és a nemeteket, bár gondolom nagyrészt lányok válaszolnak) írjátok ki)

2017. szept. 11. 22:25
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok, 3 éve vagyunk együtt. Nem, nem nagyon tudja, hogy mi a jó neki, ezen a téren nem jutott olyan sokáig egyedül, mint sokan.

#10 de nyalásnál mindig elmegy, azt nagyon jól ki tudtam tapasztalni, nagyon jól jelez vissza. Amiket írtál mind megvannak, de nagyon köszönöm a segítséget (és a többieknek is ) és ha tényleg tudsz még 100 ilyet mondani, nagyon megköszönném.

A probléma a kitapasztalással van. Persze az egyértelmű válasz az, hogy majd együtt felfedezzük ezeket, a dolgokat, de én azt látom, hogy önmagával nem elégedett, és nyomást érez, mert úgy gondolja hogy vele valami nincsen rendben ( mert nem mennek ezek olyan simán neki, mint más lányoknak ) . És ez a nyomás miatt nem tudja elengedni magát (szerintem).

2017. szept. 12. 00:55
 12/27 anonim ***** válasza:

Azt hogy ne azt gondolja a pasi hogy be teszi ki be mozog és azt hiszi ez a szex

Mert a ki be tili tolitol nem lesz bummm

23 N

2017. szept. 12. 00:58
 13/27 A kérdező kommentje:
Ja igen, #4-es, ő 2 hónappal idősebb nálam, és mindent megbeszélünk, sokat beszélünk erről. De nehezen tudom meggyőzni arról hogy ezt az utat nekünk kell együtt bejárnunk, amikor azt hallja mindenhonnan hogy korabéli lányoknak milyen könnyen mennek ezek a dolgok. (Félreértés ne essék, természetesen az volt az első gondolatom hogy velem van a baj, nem vagyok egy macsó alfahím, erre azért már rájöttem (ahogy az írásomból is látszódhat), de ahogy az korábban kiderült más fiú bevonása egyáltalán nem játszik nála, és semmilyen hasonló megoldásról hallani sem akar. így maradt hogy magamból csinálok szuperhőst)
2017. szept. 12. 01:02
 14/27 A kérdező kommentje:

#12 nem, nem gondolja ezt, ő úgy gondolja hogy vele nincs valami rendben.

Köszönök minden segítséget, természetesen mindenhova megy a zöld pacsi.

2017. szept. 12. 01:05
 15/27 anonim ***** válasza:
Figyelj oda a nőre, az sem nagy baj, ha szereted. Legyél önzetlen. Add meg neki az előjátékot, ne azinnal toljad.
2017. szept. 12. 07:28
 16/27 anonim ***** válasza:
40%
Vannak nők akikhez épp hozzáérsz és elélvez 3-szor, és van akit reszelhetsz reggelig, akkor sem. Többet nem tudsz adni önmagadnál, ezért felesleges a tépelődés ezen.
2017. szept. 12. 08:14
 17/27 anonim ***** válasza:
Butaság. A méret igenis számít 20/L
2017. szept. 12. 08:56
 18/27 anonim ***** válasza:

A "tudni kell használni" kifejezés magába foglal mindent ami attól kezdődik, hogy a lányt elhívod randira, egészen addig míg reggelit nem viszel be neki az ágyba.

Sokan tényleg azt hiszik, hogy csak a ki-be-ki-be a lényeg és nem veszik észre, hogy az egésznek egy eleje és vége is van, és a szex maga csak a katarzis, a csattanó, addig pattanásig kell húzni a történetet, annyira, hogy a nő olyan izgága legyen, hogy a nevére se emlékezzen.

Ez egy tánc, lehet tanulni, de akkor lesz igazán kiváló ha a saját stílusodat alakítod ki, és ez csak gyakorlással megy.

2017. szept. 12. 10:18
 19/27 anonim ***** válasza:
Az előjáték nagyon fontos, addig csináld míg már nem könyörög utánad. Amikor már benne vagy csináld gyengéden, mikor ráérzet keményebben, utána finomabban használd kezed simi csók stb... Mikor már teljesen ki van akkor kezd tempót váltani. Még keményebben-gyorsabban és még, még amikor már érzed, mert fogod! hogy elmenni készül ragad meg két kezét, mintha szétakarnád cincálni teljesen rommá állatiasan! szanaszétkeféled. Ez szokott bevállni. Amúgy tapasztalatból mondom számít ám a méret is. Ne legyen hatalmas, de legyen azért... 30F
2017. szept. 12. 11:08
 20/27 anonim ***** válasza:
Persze nagyon figyeld kedvesed reakcióit! Az nagyon, nagyon fontos! Jelezni fog neked mi esik jól neki a szádba nem fogja rágni azt felejtsd el a mozdulatait figyeld. Elsőre nem megy semmi baj. Gyakorolj tovább, nekem évek kellettek a technika megtanulása. Sok sikert! Ja még vmi, ha úgy érzed nem bírod tovább már gondolj egy foci meccsre vagy eseményre az élezedből bármire, tovább fog tartani, fejleszd ki a képességet, h míg te agyalsz vmin a tested folytatja tovább.
2017. szept. 12. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!