Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit jelent a "tudni kell használni"?
Nagyon sok péniszméretet kérdés érkezik ide, és a válaszolók jó része a szokásos "nem a méret a lényeg, csak tudni kell használni" választ adja ezekre a kérdésekre. Láttam már olyan választ, hogy " ezt nem lehet elmagyarázni, belülről fakad" de ezekkel nem sokat tudok kezdeni.
Ha van jó tippetek, akármilyen triviális vagy elcsépelt, esetleg jó élmény ami szerintetek ide illik, el tudnátok mondani? Köszönöm szépen! (Szokásosan kérlek titeket, a korotokat (és a nemeteket, bár gondolom nagyrészt lányok válaszolnak) írjátok ki)
22 éves vagyok, 3 éve vagyunk együtt. Nem, nem nagyon tudja, hogy mi a jó neki, ezen a téren nem jutott olyan sokáig egyedül, mint sokan.
#10 de nyalásnál mindig elmegy, azt nagyon jól ki tudtam tapasztalni, nagyon jól jelez vissza. Amiket írtál mind megvannak, de nagyon köszönöm a segítséget (és a többieknek is ) és ha tényleg tudsz még 100 ilyet mondani, nagyon megköszönném.
A probléma a kitapasztalással van. Persze az egyértelmű válasz az, hogy majd együtt felfedezzük ezeket, a dolgokat, de én azt látom, hogy önmagával nem elégedett, és nyomást érez, mert úgy gondolja hogy vele valami nincsen rendben ( mert nem mennek ezek olyan simán neki, mint más lányoknak ) . És ez a nyomás miatt nem tudja elengedni magát (szerintem).

Azt hogy ne azt gondolja a pasi hogy be teszi ki be mozog és azt hiszi ez a szex
Mert a ki be tili tolitol nem lesz bummm
23 N
#12 nem, nem gondolja ezt, ő úgy gondolja hogy vele nincs valami rendben.
Köszönök minden segítséget, természetesen mindenhova megy a zöld pacsi.

A "tudni kell használni" kifejezés magába foglal mindent ami attól kezdődik, hogy a lányt elhívod randira, egészen addig míg reggelit nem viszel be neki az ágyba.
Sokan tényleg azt hiszik, hogy csak a ki-be-ki-be a lényeg és nem veszik észre, hogy az egésznek egy eleje és vége is van, és a szex maga csak a katarzis, a csattanó, addig pattanásig kell húzni a történetet, annyira, hogy a nő olyan izgága legyen, hogy a nevére se emlékezzen.
Ez egy tánc, lehet tanulni, de akkor lesz igazán kiváló ha a saját stílusodat alakítod ki, és ez csak gyakorlással megy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!