Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A chatsexet csak a férfiak szokták használni? Vagy a lányok között os akad olyan, aki ezt kedveli?
Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 16:44
1/12 anonim válasza:
Akad, de egyre ritkábban :(
Én szeretem :) F
2/12 RRR válasza:
van,de kevés a jó
kimerül a:
még írj
ahh
igen
-ekben a válasz
3/12 anonim válasza:
Van egy kevés
Ide lehet írni csak lányok
4/12 anonim válasza:
ja tényleg csak 1 szavakban szoktak visszaírni :D
5/12 anonim válasza:
Csak lányoknak kiadó vén paaik vannak, akik a végül nem akarnak találkozni!!!!!
6/12 anonim válasza:
Ha nem agyhalottakkal csinálod, hanem egy értelmes, okos nővel, akkor sokat tudnak írni, és szebben megfogalmazva, mint ahogy én szoktam általában.
Az ilyen mindentegybeírunk ékezetek nélkül piicsákkal nincs benne semmi élvezet.
7/12 anonim válasza:
Jaj tudjatok mondani hogy a lanyok csak egy szavakban tudnak valaszolni..nem csak a lanyok csinaljak am igy..szamos ferfivel talalkoztam mar aki szinten csak annyit irt : ahh , de jo vagy baby..hasonlok..:D es ha logikusan vegig gondoljuk..mindket felnel..fel vagy izgulva es jo esetben kozben csinalod magadnak kozbe hogy az eletbe irjunk oldalakat?:D oke mindjart jonnek az : egy kezzel is tudsz irni stb. Valaszok..igen teny..de akkor meg tul lassu vsgy es jonnek a kerdesek hogy : itt vagy meg?..szoval gondoljatok mar vegig:D..ezert jo az a modszer hogy eloszor x masodszor y..es igy nincs problema
8/12 anonim válasza:
Csak férfiak. Egymással. Igen. Mindig. Csak.
9/12 anonim válasza:
Én szeretem, bár kevés férfival sikerült, aki normálisan le tudta írni, hogy mit akar.
10/12 anonim válasza:
Ha végképp nincs màs,akkor akàr jó is lehet. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!