Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Huszonéves nők, szerintetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők, szerintetek a szex egy szexi korotokbelivel, vagy egy kb.10 évvel idősebb, tapasztaltabb pasival jobb?

Figyelt kérdés
2017. szept. 11. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amúgy huszonévesen még mások a prioritások mint harmincvalahány évesen, szóval aki megsértődött mert a fiatalabb lányok nem akarnak "apatestű" férfival lenni, az csak azért van mert korunkbeliekre vágynak(mert ez a normális). Harmincas éveikre az emberek családot alapítanak általában és nem a feszes fenék meg a kigyúrt test a mérce, legalábbis nem annak kéne lennie. Természetesen vannak ellenpéldák, de ők a kivétel. De lásuk be a világ változik..

Hozzáteszem harmincas férfiaknak sem a fiatalabb párra kéne vágyakozniuk hanem olyanra akivel egy hullámhosszon vannak.

Amúgy ez a kérdés egyértelműen (rossz)csajozási kísérlet.

2017. szept. 14. 13:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért abba nem árt belegondolni, hogy a kockás hasú, izmos, dögös srácokból is 30-40-es pasik lesznek egyszer, akkor már nem lesznek szexik? Ja, persze, elfelejtem mindig, hogy manapság már kevés az olyan nő, aki élete végéig egy férfivel éli le az életét. Mindig váltani kell a friss húsra.
2017. szept. 15. 09:04
 13/13 anonim ***** válasza:

09-14 13:15

30 asok Apatestűek? :D :D :D

Én nem vagyok apatestű kb mintha 20 lennék :)

2017. szept. 25. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!