Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez csak egy munkahelyi afférna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak egy munkahelyi afférnak számított? (22/f)

Figyelt kérdés
Áprilistól diákként dolgozom egy cégnél, és elég jó viszonyba kerültem a témavezető csajjal, aki "picit" idősebb tőlem. Sokat beszélgettünk, de nem félreérthető módon. Augusztusban volt egy nap amikor délutános voltam, és ő is. Ha részletezném túl hosszú lenne, de az lett a vége, hogy a raktár egy félreeső részén kielégítettem szájjal. Utána nem kellett mennem 1 hétig melózni, viszont azon kattogtam, hogy jó lenne járni vele. Jelöltem facen, de nem jelölt vissza. Amikor megint mentem, akkor meg tárgyilagosan kiadta a melót, és totál levegőnek nézett. A nap végén mondta, hogy maradjon köztünk ami történt, meg egyébként is, udvarol neki egy korban jobban passzoló fazon. Most akkor én voltam a hülye, hogy többet képzeltem ebbe?
2017. szept. 11. 13:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi volt és kész! De az is lehet, hogy nem nyaltál neki elég jól! Elélvezett legalább?
2017. szept. 11. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem tudsz nyalni :D
2017. szept. 11. 23:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. szept. 12. 08:00
 14/16 A kérdező kommentje:
A képességeimmel nincs gond, ha már ennyire erre vagytok kíváncsiak :) De ha adott egy csaj, aki lepippant egy srácot és nincs belőle kapcsolat, akkor ennyi erővel a csaj rosszul csinálta? :)
2017. szept. 12. 17:23
 15/16 anonim ***** válasza:
22 évesen azért te sem gondoltad, hogy majd feleségül megy hozzád egy nyalás miatt. Felejtsd el, csak egy munkatárs.
2017. szept. 13. 09:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Félreértetek. Nem gondoltam, hogy ebből rögtön valami komoly dolog lehet. Csak azt hittem, hogy ha egy csaj egy ilyenbe belemegy, akkor már esélyes a járás. De nem lett ettől semmiféle lelki szorulásom, és nem vergődtem neki, mert nem lett semmi más belőle :) Meglepett csak, ennyi, mert többet néztem ki a dologból.
2017. szept. 13. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!