Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, ha párkapcsolatba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ha párkapcsolatban vagytok, megkérdezitek a párotokat, hogy volt-e már prostituáltnál valaha?

Figyelt kérdés

2017. szept. 10. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Csapda, sose valld be
2017. szept. 11. 12:54
 12/15 anonim ***** válasza:

9-es válaszolónak....

Csak a felreértés elkerülése végett, több 72%-os van.

Én a #4, #8-ast írtam.

A lényeg, a nők képtelenek felfogni ezt a témát még írmagjában sem.

Hazudozásról szó sincs. Egyszerűen a múltam nem a partneremre tartozik. Az elmúlt 5 komolyabb kapcsolatomban sohasem volt ebből probléma. Mármint, hogy nem számoltam be a szexuális élményeimről.

Ezt kell megérteni, amiről nem beszélünk, arról nem beszélünk, mert nem tartozik rátok.

Ezt pedig minden értelmes férfi vallja, es tudja. Aki a szexuális kalandjaival traktálja az aktuális barátnőjét az a szememben egy takonygerinc. Ha pedig a barátnő "vallat" akkor szépen el lehet simítani a dolgot. Ez független attól, hogy ki volt prostinál és ki nem.

Férfiak vagyunk basszus, nem a picsogó barátnőitek.

2017. szept. 11. 15:48
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
Minek kérdeezni, hisz érzed azt, hogy egy balfas-z volt e és fizetni kényszerült e a szexért a nyomorult....
2017. szept. 12. 04:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy javarészt a társadalom csúcsán lévő férfiak járnak. Olyanok akiknek nincs annyi ideje csajozni, hanem minőségi nőt akarnak és van is rá pénzük. Ilyen körökben mozgok, tudom miről beszélek.

A nők meg nagyon naív kis butus libák, könnyen lehet, hogy a párjuk rég prostival vesztette el, csak annyira elvannak szállva, hogy azt hiszik mindent tudnak :D azt tudjátok amit elétek tárunk. Se többet, se kebesebbet.

2017. szept. 12. 10:40
 15/15 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ez nem tabu téma normális kapcsolatban. Semmilyen sezxuális téma nem lehet tabu téma a párom és köztem. Jobb esetben szerintem az első randikon, az első szexenél sokat beszélget az ember a szexről, szexuális vágyairól, szokásairól, hisz ez is hozzá tartozik ahhoz, hogy eltudjuk dönteni akarunk e komolyabbat egymástól. Volt már exem aki magától mesélte el (nem is egy), én soha nem kérdeztem volna. Mondjuk engem nem érdekel volt e vagy nem. Semmi közöm hozzá mi volt előttem ilyen szempontból. Megköszönöm ha megosztja és a bizalmába fogad, de ezen hisztizni???,És ha volt akkor mi van? Barátnőim is így vannak vele, azok közül is vannak akinek volt a párjuk mikor egyedül volt és akkor mi van? Ettől még rendes, hűséges társ tud lenni egy komoly kapcsolatban valaki és jó apa. Jobb ember aki nem álszenteskedik, titkolózik. Szerintem diszkóban összeszedett egy estét csajokkal nagyobb a veszély akármilyen betegségre.
2017. szept. 20. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!