Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ha párkapcsolatban vagytok, megkérdezitek a párotokat, hogy volt-e már prostituáltnál valaha?
9-es válaszolónak....
Csak a felreértés elkerülése végett, több 72%-os van.
Én a #4, #8-ast írtam.
A lényeg, a nők képtelenek felfogni ezt a témát még írmagjában sem.
Hazudozásról szó sincs. Egyszerűen a múltam nem a partneremre tartozik. Az elmúlt 5 komolyabb kapcsolatomban sohasem volt ebből probléma. Mármint, hogy nem számoltam be a szexuális élményeimről.
Ezt kell megérteni, amiről nem beszélünk, arról nem beszélünk, mert nem tartozik rátok.
Ezt pedig minden értelmes férfi vallja, es tudja. Aki a szexuális kalandjaival traktálja az aktuális barátnőjét az a szememben egy takonygerinc. Ha pedig a barátnő "vallat" akkor szépen el lehet simítani a dolgot. Ez független attól, hogy ki volt prostinál és ki nem.
Férfiak vagyunk basszus, nem a picsogó barátnőitek.
Vicces, hogy javarészt a társadalom csúcsán lévő férfiak járnak. Olyanok akiknek nincs annyi ideje csajozni, hanem minőségi nőt akarnak és van is rá pénzük. Ilyen körökben mozgok, tudom miről beszélek.
A nők meg nagyon naív kis butus libák, könnyen lehet, hogy a párjuk rég prostival vesztette el, csak annyira elvannak szállva, hogy azt hiszik mindent tudnak :D azt tudjátok amit elétek tárunk. Se többet, se kebesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!