Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mire utalhat? Lányok közül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mire utalhat? Lányok közül mást is izgatnak az ilyen helyzetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt figyeltem meg magamon, hogy nagyon izgató számomra, hogyha vadabb velem a párom. Értem ezt úgy, hogy szinte kivétel nélkül mindig jobban esik egy vad szex mint az érzéki. Szeretem ha végigkarmolja a testem, (mondjuk azért nemm véresre) megharapja a mellem, csiklóm, hasam. Illetve amikor "parancsol", ezalatt azt értem, hogy mondjuk szex közben ha pozíciót váltunk és úgy mondja, hogy "feküdj a hasadra" kérés nélkül, kicsit parancsolóbban, attól teljesen kész vagyok. Vagy ha egy séta alkalmával a fülembe súgja, hogy "este nagyon megduglak". Maga az, hogy vulgárisabban fogalmaz nayon felizgat, de egyre több ilyen vonást vélek felfedezni magamban.

2017. szept. 10. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Senki sem kért, vagy hatalmazott fel, hogy a kérdező helyett írjak, de kedves egyes, nem figyeltél, a kérdező a párjára írta, hogy ezzel fölizgatja... Mások valszeg nem.
2017. szept. 10. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi van? Most nem moderálnak? Engem a múltkor a p.csa szóèrt figyelmeztettek.
2017. szept. 10. 21:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves első válszoló, köszönöm a kultúrálatlan megnyilvánulásod, és a mélyenszántó gondolataid a kéérdésem kapcsán. ;) Szövegértelmezés nem az erősséged ugye?
2017. szept. 10. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem is izgat, ha durvább velem a barátom. A falhoz szorít vagy az ágyra lök. A feküdj a hasadra meg el sem hangzik, csak leteper és hátra bilincseli a kezemet. Nekem bejön ez és nagyon élvezem. Ha teljesen meg tudsz bízni a partneredben, hogy nem tesz kárt benned akkor nagyon élvezetes. Megcsinálja velem amit kimondani sem mernék.
2017. szept. 10. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
2017. szept. 11. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem a múltkor a pasim lazán közölte: a seggedet is meg akarom dugni. Ahh, ahogy mondta..már attól majdnem elélveztem.

Nálam ezek a helyzetek arról szólnak, hogy az ágyban szeretem átadni az irányítást és a felelősséget.

2017. szept. 11. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon izgat.:)
2017. szept. 11. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!