Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent vagy mire utalhat az ha egy lanyon nincs pearcing sehol csak a nyelven egy golyó? Amire gondolok?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 12:58
1/23 anonim válasza:
Isten mentsen meg attól a golyótól. De komolyan. :)
2/23 A kérdező kommentje:
csoppet se pc manias meg fulbevaloi sincsenek. es szinte csak a k***srol beszel. valoszinu a szopashoz rakatta be nem?
2017. ápr. 29. 13:00
4/23 A kérdező kommentje:
ja es minden pasival kikezd, velem is de en leraztam egy eletre
2017. ápr. 29. 13:01
5/23 A kérdező kommentje:
arra hogy szopashoz rakatta be ha azzal ingereli a peniszt jobban elvezi a pasi gondolom. meg nem volt reszem.benne csak hallottam rola.
2017. ápr. 29. 13:03
6/23 anonim válasza:
Te hülye vagy. Én megszopatnám szó nélkül. Átküldheted őt :P
7/23 A kérdező kommentje:
te nem lattad meg ot :D igenytelen es szet vannak rohadva a fogai :D ja es felig cigo
2017. ápr. 29. 13:08
8/23 anonim válasza:
Fülbevaló illik egy lányhoz, az szép, a golyó a nyelvibe nem.
9/23 A kérdező kommentje:
bar feltetelezem neked ez mindegy ha gondolod pm-ban linkelhetem a facebookjat :Ddddd
2017. ápr. 29. 13:09
10/23 A kérdező kommentje:
utolsoval egyetertek, de semmi erdemi nimcs a valaszodban
2017. ápr. 29. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!