Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a megszokott, ha a nők/lányok a szőrös heréket is nyalják/szopják, vagy viszolyogni szoktak tőle?
Én nem borotválkozom és a mai divatnők szájukba nem vennék... Sokan még kézbe sem, vagy punciba sem szívesen... Bár az utóbbi zavarja őket a legkevésbé, csak nem tartják esztétikusnak...
Nagyon kevés, akit nem zavar a szőr.
Sajnos.
31/F
Én borotválom még akkor is, ha épp tudom, hogy nem fogok szexuális kapcsolatot létesíteni egy nővel sem. Miért? Mert engem zavar ha egy dzsungel dörzsöli a combomat. Inkább legyen szőrtelen, tiszta, ápolt, még ha b*zinak is néznek miatta, mint, hogy igénytelen és zavaró. Arról nem is beszélve, hogy a téli időszakot leszámítva semmi funkciója nincsen mert csak jobban bepállik tőle a téma...
Amúgy sem egy nagy dolog rászánni 20 percet, hogy kedvezzünk ezzel a nőknek.
Én szeretem ha az ágyék környékén van szőr, viszont szex közben nagyon kellemetlen számomra a szőrös here. Egyrészt nem tudom kedvemre nyalogatni, mert olyan, mintha egy kisállatot mosdatnék, másrészt, ha véletlen beleakad két fogam közé, vagy kiesik egy kis szőröcske, elég illúzióromboló, hogy próbálom leszedegetni a nyelvemről.
Nekem hozzá tartozik az ápoltsághoz, hogy a nemi szervek könnyen hozzáférhetőek. Pédául úgy sem szeretek szeretkezni, ha én éppen nem tudtam leborotválni a puncimat, mert nem érzem magamat higiénikusnak szőrösen. Illetve a csupasz dolgok jobban felizgatnak.
#8 nem a szőrt kell nyalogatni te buta!
:P
Az a rész sosem szőrös, amit kell szopni/nyalni! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!