Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a megszokott, ha a nők/lányok a szőrös heréket is nyalják/szopják, vagy viszolyogni szoktak tőle?
10-es: Ha férfi vagy, sajnállak, hogy még nem jutottál el odáig, hogy valaki a heréidet kényeztesse szájjal.
Ha pedig nő, akkor ne vond meg a férfiakat ettől az élvezettől.
#11 én speciel nem szeretem.
#12 találd ki! :P
De akkor sem szeretem, úgyhogy ez a veszély nem áll fenn!
A párom kicsit idősebb mint a divatmajom korosztály,nem borotválja,és pont így szeretem. Egyáltalán nem zavar a szőr,sőt,jobban be is indulok tőle,már a látványtól is.
22L
Ömmm... miért titulálsz valakiket divatmajomnak mert zavarja őket a szőrösség és ezért megválnak tőle?
Ennyi erővel minden nő divatmajom, mert borotválják a lábukat, bezzeg nagyanyáink még tudták hogy a szőr az kell?
Wtf
Mielőtt bárki nekem beszólna:
én egy nő vagyok, borotvált puncival, a párom nem szőrtelenít, de engem nem zavar, így is szívesen nyalogatom a golyóit. Csak más véleménye is érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!