Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, nektek mi a véleményetek férfiaknál a meghagyott hónaljszőrzetről?
Nálam nem volt soha elvárás, hogy a férfi szőrtelenítsen, de előnyösnek tartom ha szőrteleníti a hónalját és az intim területet. De nem zavar, ha valaki meghagyja.
Viszont hiába tűnik természetesnek, ha izzadós típus vagy, akkor kevésbé izzadsz, ha nincs ott szőr. De ha szerencsés típus vagy és nem vagy izzadós, akkor gyakorlatilag neked mindegy.
én nem vagyok hónalj-szőr párti, de a párom sosem szőrtelenítette, úgyhogy meg sem említettem, hogy én nem vagyok oda érte.
szeretem, így elfogadom, amilyen
Én detto igy vagyok vele. Mindig leborotváltam. De már 2 éve csak géppel szedem le, ami kb 1-2 milisre leszedi. 1 ma 2 hetente mindig leszedem. De borotválkozni már nincs kedvem ott. Irritál, viszket utána, benol a szor. Igy sokkal egyszerubb számomra.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!