Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is van párhuzamosan több szexkapcsolata? Nincs féltékenység? L
Figyelt kérdés
Arról van szó igazából hogy van egy szexkapcsolatom és egészen addig jól működött amíg a srácnak nem lett mellette még egy szexkapcsolata. Szval most ketten vagyunk akiket dug. Nekem csak ő van. Mondtam neki már az elején hogy az nem zavar ha mással is egyéjszakázik. De aki most van, vele ugyan azt csinálja mint velem, vagyis hogy rendszeresen összejárnak, nem csak egy alkalom volt. Ráadásul sokat beszél is vele, talán programokat is szerveznek együtt. Így meg nekem kezd kellemetlen lenni a helyzet. Kezdek féltékeny lenni és egyre rosszabbul érezni magam. Kicsit megalázó is ez a felállás. Más is így csinálja hogy párhuzamosan több szexkapcsolatot tart fent? Ha igen, nálatok nincs féltékenység?2017. szept. 9. 14:34
11/12 anonim válasza:
ha ez a szabály, és megszegte, akkor jöhetne valami szankció, de mi? ha nem szexelsz vele, csak magaddal cseszel ki :D
szóval nem tehetsz semmit
max keresel te is mást közben.
ilyen komolytalan kapcsolatokban nem lehet szó féltékenységről, mert nem létezik az a kötelék köztetek, ami miatt jogosan érezhetnél ilyet.
12/12 anonim válasza:
És ha hármasban programoznátok?
Időt spórolnátok meg új élményeket nyernétek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!