Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár és diák kapcsolat lehetséges?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett az egyik férfi tanárunk, egész fiatal, kedves és még humora is van.
Volt már veletek olyan hogy tetszett egy tanárotok? és lett belőle valami?
2017. szept. 9. 14:10
1/5 anonim válasza:
Nekem sosem tetszett egy tanárom se, sztem a valóságban kicsi esélye van annak hogy legyen valami. A barátnőim között volt aki gimi után kavart az egyik tanárral, sosem vallotta be hogy lefeküdtek egymással, de ez a pletyka keringet. Tagadni se tagadta így valószínű igaz volt, de ez érettségi után történt, tehát akkor már hivatalosan nem volt a tanára. Párkapcsolat viszont nem volt köztük az biztos. Egyetemen volt még egy csoporttársam aki összefeküdt az egyik tanárra. Arról a pasiról mondjuk az a hír járta hogy több diákját is felszedte. Persze nem komoly kapcsolatra.
2/5 anonim válasza:
Igen, volt a környzetemben. Kijárts a sulit, éscegybekelek.
3/5 anonim válasza:
Tetszett már sok férfitanárom! :) Nem lett belőle semmi
L
4/5 anonim válasza:
"Kijárts a sulit, éscegybekelek."
Tudom,hogy csak elírtad,de nagyon jól sikerült ez a mondat.:D
Millió 1 diák lett már szerelmes a tanárába,hallottunk nem egy sztorit,ahol össze is házasodtak,tehát nem lehetetlen,de azért nem adják a tanárok sem olyan könnyen magukat.:)
5/5 anonim válasza:
Szerintem max. egy szexkapcsolat. De én mondjuk az ofő punciját nézem.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!