Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet nőként megbízható szexpartnert találni?
Nem olyanra gondolok aki még szűz vagy tele van gátlásokkal. Hanem aki az ördögnél legalább egy fokkal "szebb" és valójában akarja és meg tudja oldani, aki egyébként lehet hogy kellemes társaság, de mindketten tisztában vagyunk vele hogy mire akarunk most időt áldozni.
Most van valaki, kapcsolatnak indult, de nem úgy alakult, szexkapcsolat lenne de sose jó neki, fáradt, most más programja van, albérletben lakik egyedül de kb sose akar hazavinni, oldjuk meg 5 perc alatt a kocsiban.
Érdekes ez az oldal.
Ha egy férfi ír ki egy ilyen kérdést, egyből törlik, hogy tilos a társkeresés.
Ha egy nő, vagy leszbikus, vagy homár írja ki, az teljesen rendben van...
Én is benne lennék egy ilyen kapcsolatban de persze csak nagyon diszkréten. Eddig a legtöbb nő nem értette a diszkréció fogalmát. :)
35F
Most komolyan van olyan ferfi, aki kocsiban tart "szexkapcsolatot"?
Jezusom...
Azert nekem eddig meg ilyen otlettel senki nem jott. Hozzam barmikor lehet, de altalaban a pasihoz is (amikor volt pasi)
Most keresek, de csak FUGGETLENT
40/N
Szia!
Én ilyen férfi vagyok. 27 éves.
Én pedig hölgyet keresek.
Hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!