Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet nőként megbízható szexpartnert találni?
Nem olyanra gondolok aki még szűz vagy tele van gátlásokkal. Hanem aki az ördögnél legalább egy fokkal "szebb" és valójában akarja és meg tudja oldani, aki egyébként lehet hogy kellemes társaság, de mindketten tisztában vagyunk vele hogy mire akarunk most időt áldozni.
Most van valaki, kapcsolatnak indult, de nem úgy alakult, szexkapcsolat lenne de sose jó neki, fáradt, most más programja van, albérletben lakik egyedül de kb sose akar hazavinni, oldjuk meg 5 perc alatt a kocsiban.
Ha diszkrécióra vágysz, akkor valami netes fórumon?
Amúgy meg tinder :D
Nem írtad hogy hol laksz, ill. hogy milyen korosztályból.
Én is ilyen hölgyet keresek, 40/F, Bp.
Ne nézzetek ribinek... Én középiskolában klarinétoztam, mindig is a zenészek érdekeltek. Diploma után, munka mellett beléptem egy városi fúvószenekarba. Heti egy próba, fellépésekre busszal járunk, nyáron egy hetes tábor... Két kapcsolatom volt eddig. Csak szex... Plusz az idő amit a próbák szünetében és a próbák után együtt töltünk.
Nekem ez vált be. Kényelmes, nincs kötöttség, kiszámítható...
Ha van valami hobbid járj társaságba. Összejönni valakivel igazán nem nehéz. :) 27L
Ferfikent se egyszerubb hidd el. En szeretot keresek diszkret megoldasokkal, de mire odakerul a dolog, ugyanez a helyzet a nokkel is mint amit te irtal.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!